Închide meniul

Ce a pățit bărbatul care a stat 44 de ani în închisoare, cu puțin timp înainte să fie eliberat!

Florian Ceafalău Publicat: 22 aprilie 2020, 10:28

Ce a pățit bărbatul care a stat 44 de ani în închisoare, cu puțin timp înainte să fie eliberat!

NY Post

William Garrison

  • Bărbatul era după gratii din 1976
  • Urma să fie eliberat în septembrie
  • Acesta nu a mai apucat să vadă libertatea

William Garrison avea 60 de ani și era după gratii încă de la vârsta de 16 ani. Acesta fusese condamnat pe viață după ce a omorât un om în timpul unui jaf armat, în 1976.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, legea s-a schimbat, permițând persoanelor care erau minori atunci când au comis o infracțiune să poată fi eliberate deși au primit închisoare pe viață. 

Garrison urma să fie eliberat în a doua jumătate a anului însă nu a mai apucat. Acesta s-a îmbolnăvit de Coronavirus și a decedat după gratii. Este al 17-lea prizonier din Michigan care moare din cauza acestei pandemii.

Reclamă

Ironia face ca bărbatul să își fi ales singur soarta. Acesta putea fi eliberat la începutul anului, dar a preferat să mai rămână după gratii până în septembrie, pentru a fi eliberat fără restrictii.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
Fotbal extern • 25 mart., 17:36
FOTO
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!
Robinho a fost arestat
Extra • 22 mart., 9:07
Robinho a fost arestat! Fostul star al naţionalei Braziliei va sta nouă ani în închisoare pentru viol
Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal
Extra • 8 mart., 17:55
Dănuț Lupu, inculpat într-un alt dosar penal! Lovitură imensă pentru fostul internațional, care a primit aviz pentru eliberare
Veste imensă pentru Dănuț Lupu
Extra • 22 feb., 12:26
Veste imensă pentru Dănuț Lupu: „Aviz pozitiv!”. Când poate fi eliberat din închisoare
Dumitru Dragomir sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu
Extra • 24 ian., 22:54
Dumitru Dragomir sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu: „Va ieşi un om curat!”. Când ar putea fi eliberat din închisoare