Închide meniul
Foto

Ce a păţit Marina Ovsyannikova după ce a intrat cu o pancartă anti-război, în direct, la o televiziune din Rusia

Reclamă

Publicat: 15 martie 2022, 15:05

Ce a păţit Marina Ovsyannikova după ce a intrat cu o pancartă anti-război, în direct, la o televiziune din Rusia

Ce se întâmplă cu Marina Ovsyannikova după ce a protestat împotriva războiului

Profimediaimages

Imaginile au făcut imediat înconjurul lumii, iar primele informaţii au fost că femeia a fost arestată şi că riscă între 5 şi 10 ani de închisoare. Au apărut acum motive de îngrijorare. „Lipseşte de 12 ore„, a fost anunţul făcut de jurnaliştii de la The Guardian în această dimineaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce se întâmplă cu Marina Ovsyannikova după ce a protestat împotriva războiului

Potrivit bbc.com, Marina era căutată de avocaţii ei. „Se încearcă să o priveze de asistență juridică și, se pare, se pregăteşte cea mai severă urmărire penală„, a transmis unul dintre aceştia, Anastasia Kostanova. Pavel Chikov, un alt avocat, a vorbit chiar despre riscul unei pedepse de până la 15 ani de închisoare.

Autorităţile din Rusia au avut o primă reacţie. „În ceea ce o priveşte pe această femeie, este vorba de huliganism„, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit mediafax.ro.

În cele din urmă, au apărut informaţii că Ovsyannikova a fost plasată în arest la domiciliu. „Nu regret ce am făcut. Oricare ar fi consecințele, o voi considera ca pe o onoare. După o noapte grea în arest, am fost eliberată și acum pusă în arest la domiciliu”, ar fi reacţionat Marina pe Twitter. La scurt timp distanţă, contul ei a fost dezactivat.

Cine este Marina Ovsyannikova. A fost înotătoare şi s-a dus la meciurile lui Kuban Krasnodar

Marina Ovsyannikova (n.r. fostă Tkachuk) a recunoscut, în trecut, că sportul este una dintre marile ei pasiuni. Până să îşi înceapă cariera în televiziune, a fost înotătoare profesionistă şi a urmărit meciurile de fotbal.

Reclamă

Am iubit în special gimnastica ritmică, dar m-am apucat de înot la vârsta de 6 ani. Punctul culminant al carierei mele de înotătoare a fost intrarea în echipa universitară, cu care am câştigat campionatul din Krasnodar.

(Reporter: Dacă totul a mers atât de bine, de ce te-ai lăsat?) Cred că acest sport nu are cel mai bun efect asupra înfăţişării feminine, prin urmare a trebui să fie terminat la timp. Acum merg la sală, fac aerobic şi uneori înot în piscină„, dezvăluia Marina, în 2002, într-un interviu pentru yuga.ru.

Ovsyannikova a urmărit meciurile celor de la Kuban Krasnodar, echipă antrenată în două mandate de Dan Petrescu (2009-2012, 2016) şi la care au evoluat mai mulţi jucători români, printre care Daniel Niculae şi Gigel Bucur.

Reclamă 4 / 0/3

S-a întâmplat când aveam 17 ani (n.r. primul meci văzut pe stadion). Prietenul meu m-a invitat la un meci al lui Kuban. Am mai vorbit cu jucători de acolo, dar care nu mai sunt la echipă. Oleg Terekhin şi Ansar Ayupov au apărut la televiziune şi am borbit cu ei. Mi s-au părut foarte interesanţi„, a mai spus Marina.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și