Închide meniul
Foto

Ce a pierdut Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Totul îi va reveni amantei Corina Caciuc: „E foarte mare!”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 decembrie 2021, 20:06

Reclamă
Ce a pierdut Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Totul îi va reveni amantei Corina Caciuc: „E foarte mare!”

Tatăl vitreg al Anamariei Prodan, dezvăluiri în premieră despre Laurențiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf e în proces de divorţ cu Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Anamaria Prodan are parte de o mare pierdere. Chiar Laurenţiu Reghecampf a fost cel care a făcut dezvăluirea. Antrenorul a spus că la ferma sa de la Snagov există şi un abator, iar această afacere ia din ce în ce mai mare amploare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a pierdut Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Ferma pe care o deţine Laurenţiu Reghecampf este una diversă. Chiar antrenorul a dezvăluit ce a pierdut Anamaria Prodan. Totul a pornit de la dorinţa de a mânca produse despre care antrenorul să fie sigur că sunt hrănite fără hormoni. Pentru că luase mult în greutate, fostul fundaş dreapta şi-a făcut analize în Emiratele Arabe, iar concluzia a fost că nu mănâncă aşa cum trebuie. „Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa, de fun și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator” a spus Laurențiu Reghecampf pentru podcastul „Fiță cu Adiță” de pe youtube.

Vedeta şi antrenorul divorţează după 15 ani de căsnicie

Vedeta şi Laurenţiu Reghecampf urmează să divorţeze după 15 ani de relaţie. Antrenorul are o nouă iubită, Corina Caciuc, alături de care s-a mutat deja în urmă cu câteva luni. Mai mult, antrenorul şi noua sa iubită urmează să devină părinţi. Tânăra de 29 de ani este gravidă şi urmează să nască un băiat la finalul lunii mai a anului viitor. Mai mult, se pare că Reghe şi Corina urmează să se căsătorească imediat după ce se va oficializa divorţul de agentul FIFA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și