Închide meniul
Foto

Ce a putut face Ilie Năstase cu 400.000 de euro. Acum a ajuns în centrul unui mare scandal

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 iulie 2022, 12:07

Ce a putut face Ilie Năstase cu 400.000 de euro. Acum a ajuns în centrul unui mare scandal

Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie de militar are

Ilie Năstase, în timpul unui eveniment / Hepta

Ioana Simion a dezvăluit ce a putut face Ilie Năstase cu 400.000 de euro. Nasty se află în centrul unui scandal cu fiica sa, Charlotte, care l-a acuzat că din cauza lui și-a deschis cont pe Onlyfans, o platformă cu conţinut explicit pentru adulţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actuala soție a lui Nasty a anunțat că Charlotte a primit 400.000 de euro de la tatăl ei pentru școală. Mai mult, fostul mare campion ar fi avut grijă de ea ca și de ceilalți copii, oferindu-i lunar sume importante de bani.

Ce a putut face Ilie Năstase cu 400.000 de euro

”Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea”, citată de click.ro.

Fiica lui Ilie Năstase, acuzații dure pentru tatăl său pe care nu l-a mai văzut de 14 ani

Fiica lui Ilie Năstase, Charlotte Năstase, a lansat acuzaţii dure pentru tatăl, pe care susţine că nu l-a mai văzut de 14 ani. Așa ar fi ajuns la platforma pentru adulți.

Reclamă

“Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte.

Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.

Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a spus Charlotte, citată de ziare.com.

Reclamă 4 / 0/3

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase au apărut pe un site pentru adulţi

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase, Charlotte Năstase, au fost postate pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi. Tânăra de 32 de ani şi-a deschis contul şi le-a transmis fanilor ei să o urmărească, cu două luni în urmă.

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă, potrivit libertatea.ro.

În momentul în care ştirea a devenit publică, Charlotte a avut o nouă reacţie. „Asta a fost rapid„, a scris fiica lui Ilie Năstase. 37 de dolari trebuie să plească cei care îşi doresc să o vadă pe Only Fans.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Recomandări
  • Ilie Năstase i-a oferit lui Charlotte 400.000 de euro pentru studii
  • Fiica acestuia l-a acuzat că nu ar fi ajutat-o de-a lungul vieții

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și