Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în locul în care Laurenţiu Reghecampf a cunoscut-o pe amanta Corina Caciuc

Publicat: 25 ianuarie 2023, 9:08

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în locul în care Laurenţiu Reghecampf a cunoscut-o pe Corina Caciuc. Vedeta a făcut o „aroganţă” fabuloasă în Dubai.

Reclamă
Colaj Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Aronganţă maximă făcută de Anamaria Prodan

Colaj Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Anamaria Prodan a fost primită ca o regină în Dubai. imaginile postate de vedetă pe reţelele de socializare s-azu viralizat imediat.

Reclamă

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în locul în care Laurenţiu Reghecampf a cunoscut-o pe amanta Corina Caciuc

Un mesaj uriaş a fost proiectat în cinstea sosirii Anamariei Prodan. „Bine ai venit în Dubai, Anamaria Prodan„, este mesajul cu care a fost primită vedeta. Dubai este locul în care Laurenţiu Reghecampf a început relaţia extraconjugală cu Corina Caciuc.

În acest moment, Laurenţiu Reghecampf şi-a recunoscut relaţia cu Corina Caciuc. Cei doi au împreună şi un băieţel. În cazul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, instanţa s-a pronunţat pentru divorţ, dar decizia a fost contestată de agentul de jucători.

Anamaria Prodan, în același hotel cu amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit locul în care Laurenţiu Reghecampf a cunoscut-o pe Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a dezvăluit un episod petrecut în 2020, atunci când și-a serbat ziua de naștere la Dubai. Laurențiu Reghecampf s-a aflat la eveniment, dar, în același hotel, a cazat-o și pe cea care îi era de atunci amantă, Corina Caciuc.

Reclamă

Astfel, după spusele agentului, Reghe pleca din oră în oră pentru a vorbi la telefon cu Corina. ”L-a pedepsit că mi-am făcut ziua de naștere! L-a pedepsit cu bani, amendă! De ziua mea, uite cum eram noi la Galliard, în Dubai, cu prietenii lângă noi și el fiert nu se simțea bine, era deranjat la stomac probabil.

Se tot ducea la toaletă, câte 15-20 de minute. Restaurantul unde-mi făceam eu ziua era la parterul hotelului unde își ținea amanta ascunsă. Și el se duce ca la preot. El nu stătea nici lângă noi, nici lângă Bebe, cu japca stătea lângă noi. ‘Bă ce are?’ El, de fapt, se ducea că era belea pe telefon.

Îți dai seama ce omoruri își lua el? Dacă ți-am zis că trebuie să facem un film după viața mea?! Best-seller o să fie. O să fie senzație mondială! Cum să te gândești că la ziua soției tale, tu plătești amanta și ți-o ascunzi într-un hotel?”, a spus Prodan, la Podcastul lui Codin Maticiuc.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea