Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în locul în care Laurenţiu Reghecampf a cunoscut-o pe amanta Corina Caciuc

Reclamă

Publicat: 25 ianuarie 2023, 9:08

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în locul în care Laurenţiu Reghecampf a cunoscut-o pe amanta Corina Caciuc

Aronganţă maximă făcută de Anamaria Prodan

Colaj Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în locul în care Laurenţiu Reghecampf a cunoscut-o pe Corina Caciuc. Vedeta a făcut o „aroganţă” fabuloasă în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a fost primită ca o regină în Dubai. imaginile postate de vedetă pe reţelele de socializare s-azu viralizat imediat.

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în locul în care Laurenţiu Reghecampf a cunoscut-o pe amanta Corina Caciuc

Un mesaj uriaş a fost proiectat în cinstea sosirii Anamariei Prodan. „Bine ai venit în Dubai, Anamaria Prodan„, este mesajul cu care a fost primită vedeta. Dubai este locul în care Laurenţiu Reghecampf a început relaţia extraconjugală cu Corina Caciuc.

În acest moment, Laurenţiu Reghecampf şi-a recunoscut relaţia cu Corina Caciuc. Cei doi au împreună şi un băieţel. În cazul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, instanţa s-a pronunţat pentru divorţ, dar decizia a fost contestată de agentul de jucători.

Anamaria Prodan, în același hotel cu amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit locul în care Laurenţiu Reghecampf a cunoscut-o pe Corina Caciuc.

Reclamă

Anamaria Prodan a dezvăluit un episod petrecut în 2020, atunci când și-a serbat ziua de naștere la Dubai. Laurențiu Reghecampf s-a aflat la eveniment, dar, în același hotel, a cazat-o și pe cea care îi era de atunci amantă, Corina Caciuc.

Astfel, după spusele agentului, Reghe pleca din oră în oră pentru a vorbi la telefon cu Corina. ”L-a pedepsit că mi-am făcut ziua de naștere! L-a pedepsit cu bani, amendă! De ziua mea, uite cum eram noi la Galliard, în Dubai, cu prietenii lângă noi și el fiert nu se simțea bine, era deranjat la stomac probabil.

Se tot ducea la toaletă, câte 15-20 de minute. Restaurantul unde-mi făceam eu ziua era la parterul hotelului unde își ținea amanta ascunsă. Și el se duce ca la preot. El nu stătea nici lângă noi, nici lângă Bebe, cu japca stătea lângă noi. ‘Bă ce are?’ El, de fapt, se ducea că era belea pe telefon.

Reclamă 4 / 0/3

Îți dai seama ce omoruri își lua el? Dacă ți-am zis că trebuie să facem un film după viața mea?! Best-seller o să fie. O să fie senzație mondială! Cum să te gândești că la ziua soției tale, tu plătești amanta și ți-o ascunzi într-un hotel?”, a spus Prodan, la Podcastul lui Codin Maticiuc.

Recomandări
  • Ce a putut să facă Anamaria Prodan în locul în care Laurenţiu Reghecampf a cunoscut-o pe amanta Corina Caciuc
  • Anamaria Prodan, aroganţă maximă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și