Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ! Luxul şi opulenţa nu au lipsit. Aşa îl uită pe Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 noiembrie 2021, 9:35 / Actualizat: 30 octombrie 2023, 17:38

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ! Luxul şi opulenţa nu au lipsit. Aşa îl uită pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan intervine în scandalul de la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram / Hepta

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ! Anamaria Prodan face orice pentru a-l uita pe Laurenţiu Reghecampf. Dovadă stau imaginile postate de vedetă pe Instagram. Anamaria Prodan se distrează de minune în în Emiratele Arabe Unite. Părăsită de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a participat la o petrecere exclusivistă în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ

În plin scandal de divorț, Anamaria Prodan se distrează de minune, la o petrecere de la care luxul şi opulenţa nu au lipsit. De la petrecere nu lipsește nici Cătălin Botezatu, creatorul de modă, unul dintre cei mai buni prietenei ai impresarei, dar şi ai antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează după 15 ani de relaţie. Chiar antrenorul a fost cel care a anunţat că depune actele de divorţ. Laurenţiu Reghecampf are o relaţie de luni de zile cu o tânără pe nume Corina care ar urma să îi dăruiască o fetiţă peste aproximativ 6 luni. Cei doi s-ar fi mutat deja împreună şi urmează să-şi oficializeze relaţia imediat după ce divorţul dintre antrenor şi Anamaria Prodan va fi pronunţat.

Citește și:

Anamaria Prodan, lovitură pentru Laurenţiu Reghecampf

După ce a încercat să îl aducă înapoi, Anamaria Prodan s-a decis. Îl lasă pe Laurenţiu Reghecampf în spate, dar asta nu e tot. Agentul FIFA e decisă să nu îi lase nimic lui Laurenţiu Reghecampf. A hotărât să vândă tot ce are în Dubai. Totul pentru ca antrenorul să nu beneficieze de nimic după ce se va oficializa divorţul, anunţă prosport.ro.

Motivul oficial al acestei decizii este că micuţul Bebeto nu mai vrea să să meargă la școală acolo. Astfel, vedeta a lichidat tot ce avea în Dubai, dar se va întoarce acolo pentru că are mai multe afaceri și prieteni.

Reclamă

 

 

 

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Ce a putut să facă Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ
  • Luxul şi opulenţa nu au lipsit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și