Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Laurenţiu Reghecampf când a aflat că se va întâlni cu Sarah Dumitrescu, fiica soţiei Anamaria Prodan

Dan Roșu Publicat: 15 iunie 2022, 13:10

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan e în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Instagram

  • Anamaria Prodan, noi declaraţii despre demiterea lui Reghecampf
  • Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf a plecat imediat ce a văzut-o intrând într-un restaurant din Bucureşti, acolo unde antrenorul se afla deja cu fostul său patron, Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan susţine că urma să vină şi Sarah, fiica ei din prima căsnicie, şi că Reghe a vrut să evite o asemenea întâlnire. Copiii Anamariei au suferit mult din cauza acţiunilor extra conjugale avute de Laurenţiu.

Anamaria Prodan a dezvăluit de ce a plecat Laurenţiu Reghecampf când a văzut-o

„Eu, când m-am întâlnit cu Mihai, nu știam că e și Reghecampf acolo. Aveam o întâlnire cu cineva, am mers să mănânc. Reghecampf a plecat de rușine, știa că venea Sarah, fata mea, și ce s-ar fi întâmplat dacă l-ar fi văzut față în față.

Reclamă

Eu nu am cum să-i fac rău tatălui copiilor mei, oricât de jos ar fi. Mai degrabă să-i întind mâna să-l ajut, pentru că știu cum va ajunge. Suntem pregătiți, noi, familia, să-l ajutăm în secunda în care nimeni nu se va mai uita la el. Nici amantele, nimeni.

Amantele îi vor lua și sufletul din el. Așa ajung bărbații care nu sunt puternici, stăpâni pe ei”, a spus Anamaria Prodan, citată de gsp.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a fost dat afară de la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Pe lângă faptul că nu şi-a îndeplinit obiectivele, Anamaria Prodan e de părere că soţul ei a plătit cu postul şi din cauza problemelor din viaţa personală.

„Craiova l-a dat afară pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Simplu! Mihai Rotaru i-a dat o șansă lui Laurențiu. Tot respectul pentru asta, Laur nu mai câștigase absolut nimic când Mihai i-a întins mâna. Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții.

Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondene, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore.

Reclamă 4 / 0/3

Îl aduce în cantonament pe Tzancă Uraganu sau vorbește cu el și se pune pe Instagram (n.r. – manelistul l-a sunat și i-a făcut o dedicație live). Face ședințe foto (n.r. – cu iubita sa, Corina), merge la emisiuni mondene. Pe bune? Nu ai voie!

Astea sunt chestii la care am lucrat 16 ani de zile. Îl vedeați vreodată pe Instagram, pe Facebook, la emisiuni mondene? Nu are cum să-și piartă timpul cu așa ceva. Dacă are Instagram, i-am făcut eu, cu cupele, medaliile, fotografii de pe teren”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”