Închide meniul
Foto

Ce a putut să îi spună Luca, fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, Anamariei Prodan. Cum şi-a trădat propriul tată, dar şi pe amanta acestuia, Corina Caciuc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 14:26

Ce a putut să îi spună Luca, fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, Anamariei Prodan. Cum şi-a trădat propriul tată, dar şi pe amanta acestuia, Corina Caciuc

Anamaria Prodan, alături de Luca Reghecampf

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Conform spynews.ro, Anamaria Prodan a aflat chiar de la fiul lui Laurenţiu Reghecampf, Luca, că soţul ei sustrage lucruri din casă pentru a i le da amantei Corina Caciuc. Tânărul, care o consideră pe Anamaria Prodan a doua mamă, a fost cel care nu a mai suportat comportamentul tatălui său şi i-a oferit toate detaliile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spynews.ro a aflat că cel care i-a povestit Anamariei Prodan de toate cele întâmplate a fost chiar Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, care în acel moment i-a furnizat impresarei, cea pe care a considerat-o ca o a doua mamă, tot ce s-a întâmplat fiind disperat de comportamentul tatălui său.

Rimoun Hanouch, partenerul de la firma de impresariat a Anamariei Prodan, dar şi Anil Arjandas, un cunoscut designer căsătorit cu o româncă, l-ar fi ajutat pe Laurenţiu Reghecampf să puna la punct acest plan diabolic.

Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre Luca, băiatul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsătorie

Anamaria Prodan a făcut o declaraţie superbă despre Luca Reghecampf, fiul din prima căsătorie a soţului său. Deşi Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pentru amanta Corina Caciuc, Anamaria Prodan a vorbit la superlativ despre fiul soţului său. Anamaria Prodan nu amestecă lucrurile şi are o relaţie perfectă cu fiul lui Laurenţiu Reghecampf din căsătoria cu Mariana Pfeiffer. Anamaria Prodan îl consideră pe Luca Reghecampf ca pe fiul ei.

Te-ar putea interesa şi: Câţi bani s-au strâns pentru eleva din Iaşi, nevoită să meargă zilnic 26 km până la şcoală

Reclamă

Te-ar putea interesa și: Un bărbat a decis să mănânce doar carne crudă timp de 78 de zile. Ce a pățit în scurt timp

Cei doi au o relaţie solidă, iar declaraţiile superbe ale Anamariei Prodan la adresa lui Luca nu sunt deloc suprinzătoare. Anamaria Prodan mai are două fete din prima căsătorie, plus fiul pe care îl are împreună cu Laurenţiu Reghecampf.

Am 4 copii. Am 4 pentru că Luca este băiatul meu. Pe Luca de la 4 ani jumate – 5 ani îl cresc. Au crescut toţi copiii. Eu nu realizez şi îi ţin în braţe, îi smotocesc. Eu îi consider pe toţi copiii mei mici„, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Luca Reghecampf a vorbit la superlativ despre Anamaria Prodan

Şi Luca Reghecampf a vorbit la superlativ despre Anamaria Prodan. Un pasaj din cartea autobiografică, lansată de Anamaria Prodan, îi este dedicat în totalitate fiului lui Laurenţiu Reghecampf. Luca a avut cuvinte de laudă la adresa Anamariei Prodan.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și