Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre Luca, băiatul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsătorie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2022, 14:06

Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre Luca, băiatul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsătorie

Anamaria Prodan, alături de Luca Reghecampf

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu amestecă lucrurile şi are o relaţie perfectă cu fiul lui Laurenţiu Reghecampf din căsătoria cu Mariana Pfeiffer. Anamaria Prodan îl consideră pe Luca Reghecampf ca pe fiul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au o relaţie solidă, iar declaraţiile superbe ale Anamariei Prodan la adresa lui Luca nu sunt deloc suprinzătoare. Anamaria Prodan mai are două fete din prima căsătorie, plus fiul pe care îl are împreună cu Laurenţiu Reghecampf.

Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre Luca Reghecampf

Am 4 copii. Am 4 pentru că Luca este băiatul meu. Pe Luca de la 4 ani jumate – 5 ani îl cresc. Au crescut toţi copiii. Eu nu realizez şi îi ţin în braţe, îi smotocesc. Eu îi consider pe toţi copiii mei mici„, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Citește și:

Şi Luca Reghecampf a vorbit la superlativ despre Anamaria Prodan

Şi Luca Reghecampf a vorbit la superlativ despre Anamaria Prodan. Un pasaj din cartea autobiografică, lansată de Anamaria Prodan, îi este dedicat în totalitate fiului lui Laurenţiu Reghecampf. Luca a avut cuvinte de laudă la adresa Anamariei Prodan.

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este afirmația lui Luca Reghecampf ce apare într-un pasaj în cartea ”Da, sunt cea mai bună!”, conform fanatik.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a lansat noi acuzaţii dure la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan a fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru a continua relaţia cu amanta sa, Corina Caciuc. Acest scandal a afectat şi relaţia lui Laurenţiu Reghecampf cu fiul său. Anamaria Prodan speră, însă, ca peste ani, Laurenţiu Reghecampf să îşi revizuiască atitudinea.

El a decis să meargă pe drumul lui. Este decizia lui, noi o respectăm. Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copiii. Probabil în ani își va da seama și va veni să-i vadă. Așa trebuia să se termine o căsnicie care a fost atât de frumoasă, cu niște condiții normale. Este vorba de alegeri în viața, oamenii evoluează, alții involuează. Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat și atunci trebuie să-l lăsăm pe drumul lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a continuat cu acuzaţiile cu privirel la banii pe care Laurenţiu Reghecampf i-ar fi luat din conturile familiei pentru a-i da la amante.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un şoc pentru toţi copiii. Nimeni nu s-a aşteptat să stăm cu tata şi soţul în casă şi în ultimii 5 ani să fie un jaf şi bătaie de joc din partea tatălui perfect şi a soţului perfect. Când am descoperit şi poze de la turiştii din Dubai că îl fotografiau prin baruri şi restaurante, am decis ca fiecare să o ia pe drumul lui. Noi suntem prea mândri şi prea demn ca să cădem în genunchi„, a mai spus Anamaria Prodan.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, cuvinte superbe despre Luca Reghecampf
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor divorţa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și