Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună femeia care a avut o relaţie cu bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea: „Nu ai ce să cauţi lângă ea!”

Publicat: 31 iulie 2022, 20:49

Colaj Cristian Boureanu și Cristi Borcea

Secretul din viaţa lui Cristian Boureanu

Colaj Cristian Boureanu și Cristi Borcea / Hepta

  • Cristina Belciu a vorbit despre relaţiile sale
  • Cristina Belciu a avut o relaţie cu Cristian Boureanu

Cristina Belciu, cea care a avut o relaţie cu Cristian Boureanu, a vorbit despre ce nu ar putea ierta la un bărbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Belciu a spus că nu ar putea să treacă peste lipsa de respect a partenerului. Femeia a spus că poate trece şi peste infidelitate. Cristian Belciu şi Cristiano Boureanu au avut o relaţie de câteva luni.

Ce a putut să spună femeia care a avut o relaţie cu bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea

Nu aș putea ierta lipsa de respect. Cred că aș putea ierta și înșelatul … e și asta o lipsă de respect, doar că în momentul în care nu știi să vorbești cu femeia de lângă tine, nu știi să o pui pe piedestal, e clar că nu ai ce să cauți lângă ea. Nu mi s-a întâmplat, dar n-aș putea să accept așa ceva”, a spus Cristina Belciu pentru Antena Stars.

Reclamă

Prin ce a trecut Cristina Belciu după ce s-a despărţit de Cristian Boureanu: „M-am ales cu vânătăi”

Cristina Belciu i-a provocat o nouă dramă amoroasă lui Cristian Boureanu, afaceristul român care a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea. Tânăra de 24 de ani, care este comparată cu Monica Belluci, a trecut prin momente dificile miercuri seară. A făcut un accident şi s-a lovit la cap şi la picior.

Femeia care este model şi actriţă a suferit un şoc, dar se felicită că a purtat centura de siguranţă. S-a ales totuşi cu vânătăi şi răsuflă uşurată că a scăpat doar cu atât.

Reclamă

Cristina Belciu, primele declaraţii după ce a făcut accident

Am avut un mic accident pe Iancu de Hunedoara. Mi-a tăiat calea cineva, mergând foarte încet. Am avut noroc că am avut centura și deși am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul m-am lovit doar la cap și la picior. A fost destul de puternic impactul, cred că dacă nu aveam centura ieșeam prin parbriz.

M-am ales cu câteva vânătăi și cu mașina în service. În rest sunt bine, am avut o zi foarte lungă ieri. Dar fiarele se repară, vânătăile trec, contează cum tratăm fiecare situație. Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva”, a declarat Cristina Belciu pentru antenastars.ro.

Considerată de italieni „sosia” Monicăi Bellucci, Cristina a şi postat, pe contul ei de Instagram, o imagine făcută imediat după accident. „O zi bună”, a fost mesajul ironic care a însoţit poza.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu, părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”