Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună Luca, fiul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce Sarah Dumitrescu a început să plângă în faţa lui

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2022, 17:29

Ce a putut să spună Luca, fiul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce Sarah Dumitrescu a început să plângă în faţa lui

Asiana Peng și Luca Reghecampf sunt într-o relație

Colaj Fanatik / Instagram

Întâlnire de gradul 0 la tribunalul din Buftea, acolo unde Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au avut termen în procesul de divorţ. Anamaria Prodan a venit însoţită de Sarah, fiica cea mică, şi de Laurenţiu Reghecampf Junior. De cealaltă pare, Laurenţiu Reghecampf a venit însoţit de Luca, fiul său din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întâlnirea copiilor s-a lăsat cu lacrimi. Sarah Dumitrescu a început să plângă după ce l-a văzut pe Luca, cel cu care avea o relaţie extrem de apropiată.

Iniţial, Luca Reghecampf nu a băgat-o în seamă pe Sarah Dumitrescu, acesta fiind interesat să vorbească doar cu fratele său. În acel moment, Sarah Dumitrescu nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.
Luca Reghecampf nu a oferit prea multe declaraţii.

Nu vreau să comentez. Vreau să vorbesc cu fratele meu”, au fost cuvintele pe care Luca Reghecampf le-a spus.

Luca Reghecampf, dezvăluiri uluitoare după ce a fost acuzat de trădare

Anamaria l-a arătat cu degetul pe Luca în momentul în care a aflat că tânărul face afaceri cu Corina Caciuc. Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că a devenit asociat în firmă, dar a negat că s-a întâmplat aşa ceva în 2020, cum a spus Anamaria Prodan.

Reclamă

O firmă are multe obiective, dar pentru mine este un topic personal. Ce fac în firma asta, nu vreau să declar. Eu fac business, pur și simplu. Suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva la firma asta. Fiecare se implică. Da, și Asiana Peng este asociată„, a declarat Luca Reghecampf în luna noiembrie.

Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit”, răbufnise, iniţial, Anamaria Prodan.

Tânărul de 19 ani s-a tot afișat alături de tatăl său. A evitat să răspundă la atacurile care au venit la adresa lui și i-a transmis un mesaj Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Doamna Anamaria are respectul meu, o respect ca o femeie. Nu pot în momentul de acum să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva. Eu pur și simplu nu doresc să ajung o vedetă în România sau persoană publică.

Reghecampf… există tatăl și e persoana mea. Suntem două persoane diferite. Eu am dreptul să am un pic de viață privată. Nu îmi doresc să fiu persoană publică„, a mai spus fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și