Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună Mihaela Borcea despre fiica sa pe care o are cu Cristi Borcea. Pasiunea secretă a fetei care este de o frumuseţe răpitoare

Reclamă

Publicat: 16 iulie 2022, 9:30

Ce a putut să spună Mihaela Borcea despre fiica sa pe care o are cu Cristi Borcea. Pasiunea secretă a fetei care este de o frumuseţe răpitoare

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar

Mihaela Borcea și Cristi Borcea | Hepta

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, Melissa, are o pasiune mare. Chiar mama sa a dat-o de gol pe tânăra care este de o frumuseţe răpitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela şi Cristi Borcea au divorţat în 2011, însă au împreună 3 copii superbi: pe Patrick, Melissa şi Angelo. Mihaela Borcea a vorbit despre pasiunile copiilor săi.

Melissa e pasionată de arhitectură design și urmează o facultate de profil, iar Coco, bineînțeles, că merge și el pe partea de business”, a spus Mihaela Borcea pentru click.ro. Patrick, fiul cel mare, deja se ocupă de afacerile familiei.

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariţie rară alături de tatăl său şi de mama sa vitregă

Fiica lui Cristi Borcea, Melissa Antonia, este de o frumuseţe răpitoare. Frumoasa adolescentă are o relaţie strânsă nu doar cu tatăl şi fraţii săi, ci şi cu mama sa vitregă, Valentina Pelinel.

Actulula soţie a lui Cristi Borcea are o relaţie extrem de apropiată de ceilalţi copii ai omului de afaceri.

Reclamă

Cei care sunt în America păstrează legătura cu cei din România. Se sună aproape zilnic, chiar joacă jocuri împreună. E frumos când se unesc toți. Știi cum zice Milan? ‘Tati are trei copii și mai are încă șase’. Mă bucură că ei se înțeleg foarte bine și noi cu ei”, spunea Valentina Pelinel, conform celor de la wowbiz.ro.

Cristi Borcea are nouă copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel, însă ar mai vrea să facă unul. Afaceristul de 50 de ani are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și