Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună „Spaima Litoralului” despre relaţia cu cea mai cunoscută amantă din România

Publicat: 6 mai 2023, 9:23 / Actualizat: 7 iunie 2023, 21:03

Reclamă
Ce a putut să spună „Spaima Litoralului” despre relaţia cu cea mai cunoscută amantă din România

Ce a putut să spună "Spaima Litoralului" despre relaţia cu cea mai cunoscută amantă din România

Colaj Beinur Nuredin - Vica Blochina

Ce a putut să spună „Spaima Litoralului”, Beinur Nuredin, despre relaţia cu Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România. Beinur Nuredin, fost boxer şi fotbalist, a spus că Vica Blochina este una dintre prietenele sale cele mai bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat dacă a avut o relaţie amoroasă cu Vica Blochina, dar şi cu alte vedete, Beinur Nuredin a spus că de fosta balerină îl leagă o frumoasă relaţie de prietenie. Vica Blochina a devenit cunoscută după relaţia de 16 ani pe care a avut-o cu Victor Piţurcă.

Ce a putut să spună „Spaima Litoralului”, Beinur Nuredin, despre relaţia cu Vica Blochina

Pe toate le respect. Ne întâlnim la baruri, ne salutăm. Nu am avut nicio prietenă dintre ele așa cum au spus mulți alții și se lăudau, probabil. Dar chiar dacă ești, asta nu e o laudă să spui. Nu am avut de a face cu niciuna ca prietenă. Dar, ca respect, pe toate le cunosc și avem o prietenie. Ne-am întâlnit la diverse petreceri, locuri public. Vica e sora mea. Nu o să zic că e bătrână, Doamne Fereşte„, a spus Beinur Nuredin la cancan.ro.

Beinur Nuredin şi-a adus aminte şi de petrecerile din tinereţe.

„În zona noastră, Olimp, Neptun, Paradis, Internațional, Calipso era Cornel Verban. Mai era Doru Tufiși… cine mai cânta pe atunci… Sanda Ladoși, Gil Dobrică. Dar Gil Dobrică nu era așa petrecăreț, el alerga foarte mult, făcea jogging, era una dintre pasiunile lui. Atunci petreceai cu balerinele, erau petreceri frumoase. Atunci se punea preț asupra unui fotbalist… Dacă îl vedeai pe Cârțu, Ilie Balaci… Numai dacă luai un autograf îți tremurau picioarele. Valorile erau apreciate în general, acum nu mai sunt, din ce văd eu„, a mai spus omul de afaceri.

Reclamă

Spaima Litoralului” a răbufnit la adresa lui Gigi Becali

„Spaima Litoralului” a răbufnit la adresa lui Gigi Becali. Nuredin Beinur, un om de afaceri controversat din Constanţa, a avut un mesaj ferm pentru Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a decis să nu mai investească la „satelitul” Unirea Constanţa.

Acum o să ia cineva echipa și cel care o ia, o ia cu tot cu jucători. Îmi dă mie 125.000, cuiva 75.000, 200.000 în total. Eu pierd 375.000 de euro. E cineva care aduce jucători din străinătate, vrea să intre în Liga 1 și să-i vândă mai departe. Am zis că pe mine nu mă mai interesează, nu vreau să mai cheltui bani”, a fost declaraţia dată de Gigi Becali, acum câteva luni, la digisport.ro.

Foarte bine că vrea să-și recupereze banii. Atunci și eu vreau să mi-i recuperez, deși, pentru mine, 75.000 de euro sunt pentru artificii. De fapt, nici nu-mi dau seama dacă acolo sunt banii lui sau ai lui Vasi. Eu cu Vasi am vorbit, nu cu Gigi. Știam că el nici nu se mai ocupă de fotbal, ci de biserici, de credință. Nu eu l-am rugat să aducă jucători și, oricum, nicio tranzacție cu echipa nu se poate face fără acceptul meu și al nepotului.

Reclamă 4 / 0/3

Până de curând îmi zicea Beni, acum mă numește ‘cuiva’, de parcă îi e rușine să-și asocieze numele cu mine. Nu știu cine a avut trecut mai tulbure. Eu cu 11 luni de pușcărie sau el cu 4 ani? De-acum, și eu îl voi numi doar ‘acel cineva’. A uitat cât l-am ajutat în diferite momente”, a spus Nuredin Beinur pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOSamara şi Dragoman joacă acum cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024, competiţie ce este live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și