Închide meniul
Foto

Ce a spus femeia celebră din România care i-a furat iubitul Anamariei Prodan! Răsturnare de situaţie în unul dintre cele mai mari scandaluri: „După acel telefon a mai trecut o lună şi jumătate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2021, 18:54 / Actualizat: 21 septembrie 2021, 13:20

Ce a spus femeia celebră din România care i-a furat iubitul Anamariei Prodan! Răsturnare de situaţie în unul dintre cele mai mari scandaluri: „După acel telefon a mai trecut o lună şi jumătate”

Anamaria Prodan. alături de Basarab Panduru

Instagram Anamaria Prodan

De altfel, Lorena Balaci şi Eugen Trică s-au şi căsătorit la acel moment. Ulterior, cei doi aveau să divorţeze. În urmă cu câţiva ani, Lorena Balaci a negat faptul că nu i l-a „suflat” Anamariei Prodan pe Trică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu îl pot numi conflict ceea ce a fost între noi. Nu este adevărat că Eugen ar fi avut o relaţie cu ea când ne-am cunoscut. El era singur când m-a sunat prima oară, iar după acel telefon a mai trecut o lună jumătate până ne-am văzut. Eu şi Ana ştim ce a vorbit lumea, dar amândouă nu avem nimic de comentat„, a spus Lorena Balaci în urmă cu câţiva ani.

Anamaria Prodan şi Lorena Balaci erau prietene bune

Anamaria Prodan şi Lorena Balaci, fiica marelui Ilie Balaci, erau prietene bune. Anamaria Prodan avea o relaţie cu Eugen Trică, în timp ce Lorena Balaci avea o relaţie cu Tibi Dumitrescu.

Soarta a făcut ca Anamaria Prodan să se căsătorească cu Tinie Dumitrescu, în timp ce Lorena Balaci să aibă o relaţie cu Eugen Trică. Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Anamaria Prodan a fost rezervată în comentarii.

După Laurenţiu am mai avut un iubit celebru cu care am vrut să mă căsătoresc, dar e o poveste despre care nu vreau să mai vorbesc niciodată: Eugen Trică. Un băiat extraordinar, dar e o perioadă din viaţa mea despre care nu-mi place să vorbesc. Maică-mea l-a îndrăgit extraordinar de tare şi eu am crezut foarte mult că poate e momentul să mă căsătoresc. Dar, probabil, după experienţa aia, m-am îndârjit atât de tare, încât n-am vrut să mai aud de nimeni şi nimic„, spunea Anamaria Prodan într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, conform adevărul.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a recunoscut că a fost un scandal monstru la acel moment.

A fost un scandal foarte urât la vremea aia, dar repet, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu vreau să fac publică povestea aia. Şi acum, dacă mă văd cu Lorena, ne salutăm, dar atât. Ei, după experienţa aia mi-am dat seama că nu merită să pui sentiment în nici o relaţie„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și