Închide meniul
Foto

„Ce ai învățat de la Cristi Borcea?” Răspunsul sincer dat de Mihaela Borcea. Ce a putut să spună despre milionarul cu 9 copii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2022, 19:19

„Ce ai învățat de la Cristi Borcea?” Răspunsul sincer dat de Mihaela Borcea. Ce a putut să spună despre milionarul cu 9 copii

Mihaela Borcea a anunţat oficial despărţirea

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel și Cristi Borcea / Colaj Instagram

Mihaela Borcea a fost întrebată ce a învățat despre afaceri de la Cristi Borcea, fostul ei soț, care e unul dintre cei mai bogați români. Vedeta a răspuns sincer fără să stea pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea crede că Cristi Borcea e cel mai în măsură să vorbească despre lecțiile de afaceri. Prima soție a milionarului cu nouă copii a sugerat ca Borcea să fie chestionat pe această temă.

Răspunsul sincer dat de Mihaela Borcea, când a fost întrebată de Cristi Borcea

„(n.r. – Ce ai învățat de la Cristi Borcea?) Păi poate îl întrebați pe el ce am învățat și vă va răspunde cu siguranță, e cel mai bine așa. Nu știu, asta cel mai bine ar fi să îl întrebați pe el”, a spus Mihaela Borcea, conform click.ro.

Cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea ar fi început relaţia încă de pe vremea când era căsătorit cu Mihaela, prima sa soţie. Mai mult, şi Valentina Pelinel era căsătorită cu Cristian  Boureanu la acel moment. Cea care a descoperit adulterul a fost chiar Mihaela Borcea.

Familia Borcea a mers la munte alături de un alt cuplu celebru de la acea vreme. În acea vacanță la munte, Mihaela Borcea și-ar fi prins soțul într-un moment intim cu frumoasa Valentina. Potrivit presei mondene, relaţia dintre Borcea şi Valentina Pelinel ar fi început încă de atunci.

Reclamă

Ulterior, Borcea a divorţat de Mihaela şi s-a căsătorit cu Alina Vidican, de care avea să se desprată chiar pentru Valentina Pelinel.

Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii

Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a făcut 4 copii chiar în perioada în care era după gratii. Borcea a dezvăluit cum se înţelege cu femeile de care a divorţat şi care şi-au refăcut între timp viaţa.

„Leonidas” a ţinut să asigure că a făcut tot posibilul să rămână în relaţii bune atât cu Mihaela, cât şi cu Alina. Prima lui soţie, cea cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani, se ocupă de hotelul lui Cristi Borcea din staţiunea Olimp. Tocmai i-a prelungit mandatul de administrator unic de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027. Alina Vidican a rămas la divorţ cu un restaurant în Miami, pe care l-a înschis anul trecut, chiar înainte să se căsătorească cu milionarul Claude Senhoreti.

Reclamă 4 / 0/3

(Nasrin Ameri: Ai rămas într-o relaţie bună şi cu fostele soţii) Am avut acest interes să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal. Să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Mulţumesc lui Dumnezeu, toţi copiii sunt bine. Şi mamele copiilor sunt bine. Eu sunt bine, asta contează cel mai mult.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut în viaţă, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, când a trebuit. La momentul potrivit„, a declarat Cristi Borcea în cadrul unui podcast al finei sale.

Valentina Pelinel a încercat să îi dea lovitura decisivă, Mihaela Borcea nu a cedat

Valentina Pelinel ar fi încercat, la începutul anului, să se ocupe exclusiv de afacerile soţului său şi să scape de orice implicare a Mihaelei Borcea, prima soţie a milionarului, în afacerile familiei.

Numai că Mihaela borcea continuă să administreze câteva din afacerile fostului său soţ. Astfel, Borcea nu dorit să o scoată pe Mihaela din administrarea afacerilor, iar Valentina şi prima soţie a omului de afaceri lucrează împreună.

Cel mai elocvent exemplu este hotelul de pe litoral, acolo unde atât Valentina Pelinel, cât şi Mihaela Borcea sunt implicate.

Recomandări
  • Răspunsul sincer dat de Mihaela Borcea
  • Ce a putut să spună despre milionarul cu 9 copii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și