Închide meniul
Foto

Ce avere are de fapt Anamaria Prodan, înainte de divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Datoriile uriaşe ale celor doi

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 11:00

Reclamă
Ce avere are de fapt Anamaria Prodan, înainte de divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Datoriile uriaşe ale celor doi

Ce s-a aflat despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu ReghecampfHepta

„Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane (de Euro n.r)”, citată de wowbiz.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a stabilit detaliile divorțului de Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf vrea cu orice preţ să se despartă de Anamaria Prodan şi s-a gândit deja la toate detaliile. Astfel, Reghe e hotărât să le ofere fetelor, Sarah şi Rebecca, o sumă uriaşă de bani.

Reghecampf vrea să le pună în conturi câte un milion de euro celor două fete pe care Prodan le are din prima ei căsnicie, Sarah şi Rebecca. Pe de altă parte, el ar urma să aibă grijă de Luca, copilul pe care îl are cu fosta soţie, Mariana, şi de Laurenţiu Reghecampf jr, cel pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Datoriile uriaşe pe care le au de fapt Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, cuplul aflat în mijlocul unui scandal uriaş, au şi datorii, chiar dacă agentul se laudă în fiecare zi cu opulenţa în care trăieşte.

”Reghe Building SRL” este firma cu probleme deţinută de Reghecampf, Prodan şi una din fiicele acesteia, susţine wowbiz.ro. Până în urmă cu câţiva ani, firma avea obiectiv principal „construcţiile”. Ulterior, domeniul principal a devenit „alte activităţi sportive”.

Reclamă
Reclamă

În ultimul bilanţ publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor, firma menţionată mai sus avea, la finalul lui 2020, datorii de peste 2.3 milioane de lei, susţine sursa citată. Firma a avut o cifră de afaceri de 600.000 de lei, dar a încheiat anul fiscal cu pierdere de 67.000 de lei.

Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și