Închide meniul

Ce avere are de fapt Anamaria Prodan. Suma e ameţitoare. "Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2020, 11:46 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Ce avere are de fapt Anamaria Prodan. Suma e ameţitoare. "Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are o avere uriaşă

"Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: Averea mea este între 50 şi 100 de milioane de euro

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a spus Anamaria, în trecut, citată de capital.ro. 

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a dat cărțile pe față în ceea ce privește căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf. În trecut, s-a tot speculat că cei doi au fost aproape de a divorța, dar cea mai influentă femeie din fotbalul românesc neagă acest lucru.

”Despre divorț niciodată nu s-a pus problema ca eu să divorțez de soțul meu. Noi ne iubim în fiecare zi și mai mult. De acolo de unde suntem noi acum în zgârie nori nu putem pleca capul la acești oameni care au micimea lor, frustrările lor pentru că amețim.

Reclamă

Nici prima dată când am divorțat nu am simțit că am divorțat, a fost doar o separare de primul meu soț. Cuvântul divorț mi se pare foarte urât și nu-l am în vocabular. Și fostul meu soț a rămas cel mai bun prieten al meu”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și