Închide meniul

Ce avere are Vera Wang, femeia de 70 de ani care arată ca o adolescentă și a stârnit un val de reacții: ”Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 14:05

Ce avere are Vera Wang, femeia de 70 de ani care arată ca o adolescentă și a stârnit un val de reacții: ”Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”

Instagram Vera Wang

Vera Wang are 73 de ani

Vera Wang este o fostă patinatoare care s-a angajat ca jurnalist la celebra revistă Vogue, pentru ca mai apoi să devină unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume. Conform Forbes, Vera Wang avea anul trecut o avere estimată la 630 de milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Vera Wang

Fiica unor imigranţi chinezi bogaţi, creatoarea de modă Vera Ellen Wang s-a născut la 27 iunie 1949, în New York.

După absolvirea colegiului, în 1971, a renunţat la cariera în patinaj şi a început să lucreze pentru revista Vogue. În 1987 a plecat de la Vogue şi a preluat funcţia de director de design pentru accesorii la Ralph Lauren. S-a căsătorit la 40 de ani, în 1989, cu Arthur Becker, eveniment de la care a pornit şi povestea noii sale cariere. Aceasta şi-a schiţat şi realizat propria rochie, cu 10.000 de dolari şi cu ajutorul unei croitorese. În anul următor, din bani împrumutaţi parţial de la tatăl său, Wang şi-a deschis propriul butic de rochii de mireasă în Carlyle Hotel, pe Madison Avenue. În acest moment, Vera Wang este unul dintre cei mai apreciați designeri din lume. Vera Wang a divorțat în 2012.

Felul în care arată la cei aproape 71 de ani a stârnit admirație în întreaga planetă, dar și invidie.

Cum adică s-a născut în 1949?!”, „N-are cum să aibă 70 de ani!”, „Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”, au fost câteva dintre comentariile apărute pe rețele de socializare.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și