Închide meniul
Foto

Ce face cea mai cunoscută amantă din România ca să rămână „feblețea” bărbaților cu bani. Gest incredibil al vedetei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2022, 8:52

Ce face cea mai cunoscută amantă din România ca să rămână „feblețea” bărbaților cu bani. Gest incredibil al vedetei

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a făcut toate poftele de Paşte

Vica Blochina, în timpul unei ședințe foto / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, face orice ca să rămână în cea mai bună formă, să fie mereu „feblețea” bărbaților cu bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, cea care i-a fost 14 ani amanta lui Victor Pițurcă, e printre cele mai căutate femei din showbiz. Deși a trecut de 40 de ani, vedeta încă se simte ca în prima tinerețe. Are grijă cu minuțiozitate de corpul său care a fost cândva unul de balerină.

Ce face cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, ca să rămână „feblețea” bărbaților cu bani

Vica Blochina merge în prezent la diferite tratamente ca să se mențină în formă. A apelat chiar și la un masaj special pentru eliminarea celulitei. A împărtașit totul cu urmăritorii ei.

Instagram Vica Blochina

Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă

Cea mai cunoscută amantă din România are o avere uriașă. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă are un trecut tumultos și nu s-a ferit să vorbească despre banii pe care i-a câștigat până acum.

Vedeta a negat vehement că ar avea probleme financiare, chiar dacă ar fi avut acele datorii la întreținere. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri.

Reclamă

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina în momentul care au apărut zvonuri că ar fi fost evacuată din casă.

Vica Blochina: „Îmi plac oamenii cu bani!”

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ce face cea mai cunoscută amantă din România ca să rămână „feblețea” bărbaților cu bani
  • Gest incredibil al vedetei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și