Închide meniul

Ce face Ilie Năstase cu două milioane de euro, chiar şi după scandalul uriaş cu Ioana Năstase

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 5:40 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Ce face Ilie Năstase cu două milioane de euro, chiar şi după scandalul uriaş cu Ioana Năstase

Hepta

Probleme pentru Ilie Năstase

  • Ilie Năstase are 74 de ani
  • Năstase a ajuns la a cincea soţie

Conform playsport.ro, în total, Ilie Năstase le plăteşte două milioane de euro celor cinci copii, Nathalie, Nicholas, Charlotte, Alessia şi Emma. Sursa citată susţine că Nasty a ajuns să aibă şi probleme cu banii în urma acestor "pierderi".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, în pragul falimentului?

Ilie Năstase are şi probleme financiare, nu doar în viaţa de familie. Fostul număr 1 ATP este acţionar la mai multe firme, iar majoritate au fost deja închise.

Ilie Năstase era acţionar la numai puţin de 11 firme. Conform Registrului Comerţului, 9 din firme au fost închise în ultimii ani. Singurele firme active sunt Reims Beverage SRL și Unicorn Buzz SRL.

Reclamă

Ilie Năstase, scandal monstru cu actuala soţie

Ioana a vorbit de divorţul de Ilie Năstase şi a dezvăluit faptul că tinde să facă acest gest radical, după ce Nasty ar fi bătut-o.

"Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă.

Reclamă

Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc", a spus Ioana Năstase, citată de Click.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep