Închide meniul
Foto

Ce făcea Anamaria Prodan în momentul în care Laurenţiu Reghecampf a răbufnit. Imaginile postate de agentul de jucători

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2021, 19:48

Reclamă
Ce făcea Anamaria Prodan în momentul în care Laurenţiu Reghecampf a răbufnit. Imaginile postate de agentul de jucători

Ce făcea Anamaria Prodan în momentul în care Laurenţiu Reghecampf a răbufnit

Instagram Anamaria Prodan

Agentul de jucători a reuşit totuşi să intermedieze două transferuri. A trecut în plan secund problemele din familie şi l-a ajutat pe Robert Ion să fie împrumutat de la FCSB la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce făcea Anamaria Prodan în momentul în care Laurenţiu Reghecampf a răbufnit

Anamaria Prodan s-a pozat şi alături de Valentin Balint, noua achiziţie a Concordiei Chiajna. Fotbalistul cotat la 125.000 de euro a plecat de la Petrolul.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Într-un interviu exclusiv oferit pentru Spynews, Laurenţiu Reghecampf a ţinut să dezmintă cu fermitate toate acuzaţiile cu privire la infidelitatea sa.

Reclamă

Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii.

Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie. Familia noastră este una integră și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea.

Nu am niciun fel de legături cu aceste femei! Nu am cum să vorbesc despre ele pentru că nu le cunosc. Cum aș putea să comentez ceva despre ele? Dar nu vă gândiți că poate au și ele familie? Poate au și ele acasă pe cineva? Cum să le băgați în astfel de scandaluri? Le împroșcați și pe ele cu noroi. Nu aveți respect față de femei. Față de copii. Față de societate. Pentru că lumea crede ce citește”, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 13 ani. La mijlocul acestei luni, în familia lor a izbucnit un scandal imens. Antrenorul a confirmat ştirea divorţului, prezentată în premieră de Antena Stars.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și