Închide meniul
Foto

Ce femei a pierdut Cristi Borcea! S-au iubit ca-n povești cu omul de afaceri, sunt superbe și radiază de fericire

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 august 2023, 2:13

Reclamă
Ce femei a pierdut Cristi Borcea! S-au iubit ca-n povești cu omul de afaceri, sunt superbe și radiază de fericire

Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, pentru a scăpa de grijile retrogradării

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Captură AS.ro

Ce femei a pierdut Cristi Borcea! S-au iubit ca-n povești cu omul de afaceri, sunt superbe și radiază de fericire lângă actualii parteneri. Ca și femeile din viața lui, Cristi Borcea și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Valentinei Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea se află la al treilea mariaj. Acum este căsătorit cu Valentina Pelinel și pare că și-a găsit liniștea. Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea și cu Alina Vidican. Omul de afaceri a rămas în relații bune cu cele două foste soții. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU CELE DOUĂ ÎN GALERIA FOTO)

Ce femei a pierdut Cristi Borcea

Cristi Borcea a avut mereu atracție către femeile frumoase. Nu doar actualul mariaj cu Valentina Pelinel îl demonstrează, cât și celelalte două căsnicii. Mihaela Borcea este o prezență rafinată și stilată la fiecare apariție publică. Mihaela Borcea și-a găsit fericirea, după divorțul de omul de afaceri, în brațele lui Sorin Rap.

A doua soție a lui Cristi Borcea a fost Alina Vidican. Și aceasta întoarce toate privirile și este extrem de fericită alături de actualul partener, milionarul Claude Senhoreti. Ca și Mihaela, Alina are o relație foarte bună cu omul de afaceri. Cristi Borcea are trei copii superbi cu Mihaela și 2 cu Alina Vidican.

Adevărul despre relația dintre fostele soții ale lui Cristi Borcea

Adevărul despre relația dintre fostele soții ale lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a dat cărțile pe față și a dezvăluit cum se înțelege cu prima parteneră de viață a milionarului român, Mihaela Borcea. Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea. Cei doi au împreună trei copii, un băiețel pe nume Milan, și gemenele Indira și Rania, și sunt căsătoriți din 2018.

Reclamă

Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat pentru că nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca să faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta. Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! O să avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc de joacă, mărim și terasa, care este superbă și care are vedere la mare”, a declarat Valentina Pelinel, citată de prosport.ro.

De altfel, și cu Alina Vidican, a doua soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel are o relație bună. Fostul model a mers în această vară în Miami, acolo unde locuiește Vidican, pentru ca cei mici să-și viziteze frații.

Voi pleca eu cu copiii în SUA, la frații lor, unde vom sta o săptămână. Vom închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor”, declara în urmă cu ceva timp, Valentina Pelinel.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și