Închide meniul
Foto

„Ce frumuseţe te-ai făcut!” Ioana, unica fiică a lui Ion Ţiriac, transformare uimitoare: „Eşti incredibil de frumoasă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 9:47

Reclamă
„Ce frumuseţe te-ai făcut!” Ioana, unica fiică a lui Ion Ţiriac, transformare uimitoare: „Eşti incredibil de frumoasă!”

Ioana Ţiriac este singura fiică a lui Ion Ţiriac

Colaj Instagram Hepta

Ioana, unica fiică a lui Ion Ţiriac, a lăsat mască pe toată lumea cu ultima apariţie. Fiica miliardarului român arată fenomenal la 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac continuă să uimească la fiecare apariţie publică. Cea mai recentă a fost cu totul şi cu totul uimitoare. Ioana Ţiriac a abordat o ţinută elegantă care, în acelaşi timp, i-a pus în evidenţă formele. Fiica miliardarului a pus imaginea pe reţelele de socializare, iar fanii au reacţionat imediat. (VEZI ÎMAGINI INCENDIARE CU FIICA LUI ION ŢIRIAC ÎN GALERIA FOTO)

Ioana, unica fiică a lui Ion Ţiriac, transformare uimitoare

Ce frumuseţe te-ai făcut!„, „Eşti incredibil de frumoasă!” sau „Eşti superbă” sunt doar câteva din mesajele primite de fiica lui Ţiriac. În vârstă de 25 de ani, Ioana este stabilită în Statele Unite. A absolvit Facultatea de Economie din Miami şi a decis să îşi trăiască, în continuare, „visul american”. Locuieşte în apartamentul de două milioane de euro primit de la tatăl ei. Ioana Natalia este fiica lui Ion Ţiriac din relaţia cu Sophie Ayad.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Ca și tatăl ei, Ioana Natalia este fascinată de mașinile scumpe și de viteză. Prin urmare, nu a putut sta departe de Marele Premiu de Formula 1 din Miami. Românca a fost prezentă încă de la sesiunea de calificări.

Reclamă

Și Ion Țiriac este un fan împătimit al Formulei 1 și chiar și-a dorit să construiască un circuit în România. S-ar fi întâlnit cu Bernie Ecclestone, fostul șef al „Marelui Circ” și a căutat soluții pentru a-și vedea visul împlinit. Cheltuielile s-ar fi ridicat la aproape un miliard de euro, astfel că proiectul este momentan lăsat în stand-by.

Potrivit Forbes, averea lui Ion Țiriac a ajuns la 1.5 miliarde de dolari. Fostul jucător de tenis este un colecționar al mașinilor de lux. Are o galerie în Otopeni în care sunt expuse peste 150 dintre cele peste 300 de mașini din colecția personală.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și