Închide meniul
Foto

Ce gusturi are la femei „Prințișorul Craiovei”. Tânărul milionar, asaltat de fane: „Ai iubită?”

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2023, 12:37

Ce gusturi are la femei „Prințișorul Craiovei”. Tânărul milionar, asaltat de fane: „Ai iubită?”

Ce gusturi are la femei Adrian Mititelu Jr, "Prințișorul Craiovei"

Colaj cu Adrian Mititelu Jr / Instagram

  • Ce gusturi are la femei „Prințișorul Craiovei”

Ce gusturi are la femei Adrian Mititelu Jr, „Prințișorul Craiovei”, e o întrebare pe care și-au pus-o toate fanele tânărului.  Este un tip rezervat când vine vorba de dragoste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a ieșit recent dintr-o relație cu o tânără poreclită „Angelina Jolie” de România, însă nu are parte de singurătate. Fanele îl asaltează pe fiul patronului de la FC U Craiova 1948. „Prințișorul Craiovei” a avut o conversație publică cu admiratoarele sale, pe Instagram.

Ce gusturi are la femei Adrian Mititelu Jr, „Prințișorul Craiovei”

Prima întrebare, cea la care toată lumea a vrut să știe răspunsul, a fost dacă Adrian Mititelu Jr. este singur sau într-o relație. „Nu, nu am iubită”, a răspuns tânărul.

Reclamă
Instagram Adrian Mititelu Jr.

Apoi, o fană i-a adresat o întrebare și mai serioasă tânărului: „Ce calități trebuie să aibă o femeie să fie lângă tine, Adiță?”. Mititelu Jr. a răspuns jucăuș: „Nu trebuie să știi tu…”, alături de un emoticon care indică că între cei doi e o relație mai strânsă.

Instagram Adrian Mititelu Jr.

În final, „Prințișorul Craiovei” s-a enervat. O altă fană l-a apostrofat că nu răspunde la mesaje. „Ești incredibilă… dacă nu răspund la o străină în privat sunt arogant?”

Reclamă
Instagram Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. a spus că îi surâde ideea de a deveni tată. Mama sa mai vorbeşte cu el despre acest lucru, însă nu insistă prea mult. În prezent, Adrian Mititelu Jr. a spus că nu este implicat în nicio relaţie.

„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Angelina Jolie” de România

„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Angelina Jolie de România”, dar îşi doreşte un copil. „Prinţişorul Craiovei” a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viaţa personală. Adrian Mititelu Jr. a recunoscut că şi-ar dori să devină tată.

Mama mai încearcă ea din când în când, dar ştie că nu prea îmi place să vorbesc, tata nu mă întreabă niciodată, dar şi-ar dori să aibă un nepoţel din partea mea. Şi eu mi-aş dori, dar nu ţine numai de mine, când va veni momentul”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu Jr. a vorbit şi despre femeile din viaţa lui. Acesta a spus că îi plac româncele.

Întotdeauna o femeie din România nu se compară cu nicio altă femeie din oricare altă ţară, în sensul că avem femei foarte frumoase şi îngrijite. Până la urmă şi aceste femei pe care le numeşte presa femei tunate sunt tot pentru faptul că sunt femei îngrijite şi vor să arate bine. Nu am un tipar, îmi plac femeile care se şi arată într-un fel, n-aş putea să fac abatere de la acest lucru”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

Drama prin care a trecut Adrian Mititelu Jr

Chiar dacă are o avere considerabilă şi trăieşte în lux, Mititelu junior a povestit că au fost luni în care a trebuit să se limiteze la 3.000 de euro pe lună. Cel care este poreclit „Prinţişorul Craiovei” a avut probleme în afaceri.

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei", apariţie răvăşitoare în Dubai
Diverse • 12 apr., 22:19
FOTO
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei”, apariţie răvăşitoare în Dubai! „Angelina Jolie de România” s-a înconjurat de lux
FC Botoşani - FCU Craiova 4-1
Liga 1 • 9 apr., 8:54
Adrian Mititelu, anunţ total surprinzător despre fiul său! Ce se întâmplă acum cu „Prinţişorul Craiovei”
Cum arată soţia lui Adrian Mititelu! Ileana Mititelu e prinsă în conflictul dintre soţul şi fiul ei!
Extra • 6 apr., 17:17
FOTO
Cum arată soţia lui Adrian Mititelu! Ileana Mititelu e prinsă în conflictul dintre soţul şi fiul ei!
"Prinţişorul Craiovei", ironizat incredibil chiar de propriul tată
Liga 1 • 6 apr., 10:24
FOTO
„Prinţişorul Craiovei”, ironizat incredibil chiar de propriul tată! Scandal fără întrerupere în familia milionarului român
Adrian Mititelu Jr și-a cedat acțiunile de la FCU Craiova
Liga 1 • 5 apr., 16:57
Adrian Mititelu Jr și-a cedat acțiunile de la FCU Craiova! „Prințișorul Craiovei” nu se lasă și continuă scandalul cu tatăl său