Închide meniul
Foto

Ce i-a cerut presupusa amantă lui Laurenţiu Reghecampf să facă şi ce a putut să spună despre relaţia cu soţul Anamariei Prodan: „Cine să ia aşa ceva? Se bat nuntaşii pe ea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 august 2021, 8:57

Ce i-a cerut presupusa amantă lui Laurenţiu Reghecampf să facă şi ce a putut să spună despre relaţia cu soţul Anamariei Prodan: „Cine să ia aşa ceva? Se bat nuntaşii pe ea!”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Foto: Instagram

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a avut o reacţie vehementă când a a auzit de acest scenariu şi a spus că nu crede că tatăl său vitreg ar putea facă acest pas. Mai mult, fiica

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamariei Prodan a lansat un atac dur la adresa presupusei amante a lui Laurenţiu Reghecampf. Conform unor surse, presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf s-a „lăudat” că va deveni so’ia antrenorului Universităţii Craiova, după ce acesta va divorţa de Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, în pragul divorţului

O să vin acasă eu şi fraţii mei. Am să vorbesc cu Laurenţiu, tatăl nostru, să pună capăt nenorocirilor cu ‘Gura de aur’ asta. Vobeşte de nuntă? Păi cine să ia așa ceva pe pământ? Se bat nuntașii pe ea, nu tatăl meu! Pai cum o gura din asta să gândească ? Caci ‘gurile’ astea nu au creier.

Să stai cu gura deschisă nu îți trebuie creier. Asta se laudă cu tatăl meu? Doamne Ferește! Pai tatăl meu Laurenţiu nici în alte 100 de vieți nu întoarce privirea către așa specimene de femei„, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Laurenţiu Reghecampf nu mai locuieşte cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laerenţiu Reghecmapf sunt tot mai aproape de divorţ. Cei doi nu se mai înţeleg, iar bărbatul este cel care ar vrea să divorţeze. Mai mult, Laurenţiu Regehcampf nu mai locuieşte cu Anamaria Prodan. Se pare că probleme dintre cei doi sunt de doi ani de zile.

Reclamă

„Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua.

Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic„, a dezvăluit o sursă din anturajul familiei pentru Playtech.

Laurenţiu Reghecampf, vacanţă în Grecia cu o tânără misterioasă

Agentul de jucători a ţinut să asigure că a ştiut că Laurenţiu îşi petrece timpul în Grecia. Totuşi, a dezvăluit că soţul ei s-a dus acolo pentru a se ruga la o mănăstire.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și