Închide meniul
Foto

Ce i-a putut spune Laurenţiu Reghecampf fiicei Anamariei Prodan după ce a fost surprins în vacanţe cu alte femei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 august 2021, 16:42

Ce i-a putut spune Laurenţiu Reghecampf fiicei Anamariei Prodan după ce a fost surprins în vacanţe cu alte femei

Sarah, fata Anamariei Prodan / Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

„Deci tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus `niciodată să nu te uiți la un bărbat care își batjocorăşte familia. O dezonorează, nu te respectă, te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi`. Şi niciodată nu am să mă uit către un asemenea bărbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel i-a învățat pe fraţii mei `niciodată să nu se uite către femeile cunoscute pe toate părțile de toți bărbații, să nu le dea atenție, să nu îşi pună soția sau copiii în situații groaznice, să fie demni şi bărbați adevărați care să se mândrească cu familia şi cu copiii`”, a dezvăluit Sarah, pentru Antena 1.

Decizia luată de Laurențiu Reghecampf în plin scandal de divorț

Laurențiu Reghecampf îl va lua pe fiul său cel mic, Laurențiu Reghecampf jr. la Craiova. Anunţul a fost făcut chiar de soţia sa, Anamaria Prodan. Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă că fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf va locui, cel puţin temporar, la Craiova. Puștiul ar urma să joace la juniorii Universității Craiova, unde tatăl lui este antrenor la echipa de seniori.

“Craiova, cu mult timp în urmă. Reghe salvase clubul de la retrogradare. Reghe jr. făcea pași mici pe terenul de fotbal. Tatăl lui îl susținea. La fel și astăzi. Aceeași echipă, același antrenor. Cu Reghe mic… măricel, susținut de tatăl său să devină mare fotbalist”, a fost mesajul scris de Anamaria Prodan.

S-a încheiat coşmarul pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan

S-a încheiat coşmarul pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu s-a întors în Statele Unite ale Americii, acolo unde încearcă să îşi facă un nume în baschetul feminin.

Reclamă

Tânăra de 20 de ani a tot avut probleme de sănătate, dar acestea sunt istorie. Sarah a avut probleme la ambii genunchi şi a tot ajuns pe masa de operaţie.

Fiica Anamariei Prodan s-a accidentat la genunchiul stâng și a lipsit întregul sezon. A fost un coşmar cu repetiţie. Cu o stagiune în urmă se accidentase, după doar șapte jocuri, la celălalt genunchi. După o îndelungă suferinţă, Sarah poate din nou zâmbi.

„Sunt bine, da. Vă mulţumesc. Încet, încet, intru în programul echipei. Genunchii arată perfect. Abia aştept să intru pe teren. Să nu uitaţi că suntem numărul 1”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și