Închide meniul
Foto

Ce i-a putut transmite sora Ronei Hartner fostului soţ al cântăreţei chiar la înmormântarea regretatei artiste!

Publicat: 2 decembrie 2023, 17:15

Reclamă
Ce i-a putut transmite sora Ronei Hartner fostului soţ al cântăreţei chiar la înmormântarea regretatei artiste!

Rocco Sedano, fiica lui şi a Ronei şi Rona Hartner / colaj Spynews.ro, Facebook

Rinda Hartner, sora regretatei artiste Rona Hartner, a dezvăluit ce discuţie a avut cu Rocco Sedano la înmormântarea Ronei. Rocco Sedano a fost căsătorit cu Rona Hartner, cei doi având şi o fiică împreună, Rita Sumayla, în vârstă de 15 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rocco Sedano a ţinut să fie prezent la înmormântarea fostei sale soţii, pentru a o sprijini moral pe fiica lui, Rita. Cu toate acestea, Rinda Hartner susţine că el ar avea un motiv ascuns, şi anume să o îndepărteze pe Rita de familia Ronei.

Ce i-a putut transmite sora Ronei Hartner fostului soţ al cântăreţei chiar la înmormântarea regretatei artiste!

Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, a declarat Rinda Hartner pentru click.ro.

Rinda Hartner şi Rocco Sedano au o relaţie tensionată. De altfel, încă de când a aflat că Rocco Sedano dorea să vină la înmormântarea Ronei, Rinda Hartner nu a privit cu ochi buni acest lucru.

Sumayla este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul. Mama ei era totul pentru ea pentru că și Rona a făcut tot ce a făcut pentru fața ei. Acum noi o să stăm cu ea, vrem să o acompaniem în perioada asta dificilă, mai ales după ce o să se termine și o să fie și înmormântarea. O să fim alături de ea. Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei. Vom face tot ce putem să îi alinăm suferința și pierderea mamei”, declara, înainte de înmormântare, sora Ronei Hartner, Rinda, potrivit spynews.ro.

Reclamă

Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea, să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, mai susţinea Rinda Hartner.

Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată!

Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată este, totuşi, de lăudat. Rocco Sedano a venit şi el la înmormântarea Ronei, pentru a-şi susţine fiica, pe Rita Sumalya. Tânăra de doar 15 ani este nevoită să facă faţă unei tragedii, pierzându-şi mama în timp ce se află abia la liceu.

Imaginile publicate de spynews.ro l-au arătat pe Rocco Sedano ţinându-şi fiica de braţ, la Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde ieri, de Ziua Naţională a României, a fost înmormântată Rona Hartner.

Reclamă 4 / 0/3

Rocco Sedano i-a fost sprijin moral fiicei sale în această zi grea pentru ea. Sora Ronei Hartner dezvăluia că cei doi nu au ţinut legătura în perioada în care Rona trăia.

A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină, cum o vrea el”, spunea anterior Rinda Hartner într-o emisiune TV.

Rona Hartner obişnuia să facă sport înainte de a se îmbolnăvi

Până să fie diagnosticată cu boala teribilă, Rona încercase să se menţină în formă făcând mult sport.

Da, în primul rând merg foarte mult pe jos. În ultimul timp, am ceva probleme la genunchi, aşa că merg între 9 si 16 km pe zi, am aplicaţie pe telefon care îmi calculează. Şi urc între 24 şi 48 de etaje în fiecare zi”, declara Rona Hartner într-un alt interviu.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:43 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-1 şi Atalanta – Marseille 1-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” Vezi toate știrile
Citește și