Închide meniul
Foto

Ce i-a putut transmite vedeta mutilată cu ciocanul de soţ celui cu care şi-a refăcut viaţa şi care a cerut-o în căsătorie!

Publicat: 1 iunie 2024, 19:28

Reclamă
Ce i-a putut transmite vedeta mutilată cu ciocanul de soţ celui cu care şi-a refăcut viaţa şi care a cerut-o în căsătorie!

Ce i-a putut transmite vedeta mutilată cu ciocanul de soţ celui cu care şi-a refăcut viaţa şi care a cerut-o în căsătorie!

Dana Roba, alături de actualul iubit, Beni, şi de către fostul soţ, Daniel Balaciu, care a atacat-o cu ciocanul / colaj Instagram

Vedeta mutilată cu ciocanul de soţ i-a transmis un mesaj special celui cu care şi-a refăcut viaţa. Beni, cu care s-a iubit în adolescenţă Dana Roba, a cerut-o pe aceasta în căsătorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dana Roba aşteaptă să se mărite cu Beni, dar divorţul de Daniel Balaciu, cel care a atacat-o cu ciocanul, nu a fost încă pronunţat. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Ce i-a putut transmite vedeta mutilată cu ciocanul de soţ celui cu care şi-a refăcut viaţa şi care a cerut-o în căsătorie!

Beni şi-a sărbătorit ziua de naştere. Dana Roba are o relaţie excelentă cu acesta.

La mulți ani, iubirea mea! Dumnezeu să te binecuvânteze, noi îți mulțumim ca faci parte din viața noastră. Ești special pentru noi, și te iubim foarte mult, atât eu, cât și fetițele mele”, i-a transmis Dana Roba, pe Instagram, lui Beni.

Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş. Bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

Dana Roba şi Daniel Balaciu s-au întâlnit la Parchetul Timişoara. Vedeta a dezvăluit care sunt cele două întrebări pe care i le-a pus.

„L-am întrebat de ce a vrut să mă omoare!” Dana Roba a stat faţă în faţă cu soţul său, cel care a mutilat-o cu un ciocan

Dana Roba s-a întâlnit faţă în faţă cu soţul său la Parchetul Timişoara, cel care a mutilat-o şi a băgat-o în spital.

Reclamă

Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva.

I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost ‘Nu am vrut să te omor’. A doua întrebare a fost ‘De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?’. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale.

A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a spus Daniela Roba pentru fanatik.ro.

Recent, a început şi procesul de divorţ al Danei Roba de Daniel Balaciu. Daniel Balaciu se află în arest, după atacul şocant asupra soţiei sale, cu care are doi copii. Nu cu mult timp în urmă Dana Roba anunţa că va părăsi ţara după ce se va încheia procesul de divorţ. Ea a solicitat custodia celor două fete pe care le are cu Daniel Balaciu.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:48

Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB: „Dă cel puțin 15 goluri!”. Florinel Coman este istorie

8:33

Dialog spumos între Andrei Vlad și Tavi Popescu, după ce FCSB a cucerit Supercupa: „Bravo, tată, ai mai păcălit un an!”

23:54 4 iul.

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48 4 iul.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34 4 iul.

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15 4 iul.

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și