Închide meniul
Foto

Ce însemnătate are tatuajul Alexandrei, fiica lui Cătălin Zmărăndescu, care practică un sport extrem de periculos

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2021, 9:04 / Actualizat: 19 octombrie 2021, 11:48

Ce însemnătate are tatuajul Alexandrei, fiica lui Cătălin Zmărăndescu, care practică un sport extrem de periculos

AntenaSport

Ce însemnătate are tatuajul Alexandrei

„Cel de pe frunte (n.r. tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea. Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine mâna pe mine, semn că mă protejează”, spunea Alexandra, pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Zmărăndescu e atacat de copii: „Ce să mai vorbesc cu el!”

Fiul cel mare al luptătorului din prima căsătorie, Mihai, în acuză pe tatăl său că îl neglijează atât pe el, cât şi pe sora sa, Alexandra. Tânărul care este şi antrenorul de MMA al Alexandrei susţine că, de când s-a recăsătorit, Cătălin Zmărăndescu a uitat şi ei şi este ocupat cu noua sa familie.

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el!„, a spus Mihai Zmărăndescu pentru Prima TV.

„Am o iubită, suntem de opt luni împreună. Prefer să am liniște și să construiesc o relație. Alții la vârsta mea caută doar să se distreze”, a mai spus Mihai.

Alexandra Zmărăndescu ia lecţii de MMA de la fratele ei

Alexandra Zmărăndescu ia lecţii de autoapărare de la fratele ei, luptător de MMA. Mihai Zmărăndescu este şi vlogger.

Reclamă

„-De câte ori i-ai ameninţat vreunul dintre iubiţi?
-De mai multe ori (n.r. râde)!
-E greu să ai un frate ca el?
-Nu, deloc. Ba chiar a înlocuit o parte care mi-a lipsit foarte mult„, au spus Mihai şi Alexandra.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și