Închide meniul
Foto

Ce mai bine păzit secret al Anamariei Prodan poate ieși la iveală după divorțul cu scandal de Laurențiu Reghecampf. Detaliul mai puțin cunoscut din viața vedetei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 12:23

Ce mai bine păzit secret al Anamariei Prodan poate ieși la iveală după divorțul cu scandal de Laurențiu Reghecampf. Detaliul mai puțin cunoscut din viața vedetei

Mişcare spectaculoasă a Anamariei Prodan

Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf i-a cerut să nu îi mai rostească numele. În acest context, este greu de crezut că Anamaria Prodan va rămâne cu numele Reghecampf. Astfel, vedeta va reveni la numele de fată. Acesta nu este Prodan, așa cum se așteptau mulți. Chiar Anamaria Prodan a dezvluit, în urmă cu câteva luni, care este numele său din buletin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce mai bine păzit secret al Anamariei Prodan poate ieși la iveală

Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată„, a spus Anamaria Prodan la Kanal D, în urmă cu câteva luni.

Citește și:

Anamaria Prodan se va recăsători după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu va sta mult cu numele tatălui său în buletin. Vedeta a anunțat că se va recăsători după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Unul dintre cei mai buni prieteni ai vedetei, Cătălin Botezatu, a vorbit despre viitorul soț al Anamariei Prodan.

De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea. E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a spus Cătălin Botezatu pentru spynews.ro.

Și Anamaria Prodan a întărit faptul că își va reface viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf și spune că va recupera anii pierduți. ”Îi recuperez fără probleme. Vreau să culeg roadele muncii mele. O să mă plimb, o să îmi iau familia, copiii mei, o să mergem în excursie, cum plănuisem, o să facem tot ce trebuia să facem în anii ăștia. Normal că m-aș căsători, am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?! Nu sunt modestă”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și