Închide meniul
Foto

Ce pensie alimentară va plăti Laurenţiu Reghecampf, deşi nu mai are loc de muncă. Decizia judecătorilor

Reclamă

Publicat: 18 iunie 2022, 9:28

Ce pensie alimentară va plăti Laurenţiu Reghecampf, deşi nu mai are loc de muncă. Decizia judecătorilor

Anamaria Prodan, în scandal cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț / Colaj Hepta, AS.ro

Ce pensie alimentară va plăti Laurenţiu Reghecampf lui Bebeto, băiatul pe care îl are împreună cu Anamaria Prodan. Laurenţiu Reghecampf a primit o nouă lovitură, după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Instanţa a decis că Reghe trebuie să plătească pensie alimentară lui Laurenţiu Reghecampf Jr., băiatul său cel mijlociu pe care îl are cu Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a câştigat o primă bătălie în instanţă. Judecătorii l-au obligat pe Laurenţiu Reghecampf să plătească pensie alimentară pentru Bebeto, scrie digisport.ro.

Ce pensie alimentară va plăti Laurenţiu Reghecampf

Astfel, Laurenţiu Reghecampf trebuie să plătească o pensie alimentară de o treime din veniturile sale. În prezent, Reghecampf nu mai are loc de muncă, după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova.

Conform legii, în aceste condiţii, Reghecampf va plăti în jur de 500 de lei pe lună, sumă ce este raportată la salariul minim pe economie.

Mai mult, judecătorii au stabilit că Laurenţiu Reghecampf îl poate lua pe Bebeto două weekend-uri pe lună, al doilea şi al patrulea. Mai mult, acesta poate sta luna iulie cu fiul său.

Reclamă

Imagini compromiţătoare cu Laurenţiu Reghecampf

Detalii surprinzătoare au ieşit la iveală. Imagini compromiţătoare cu Laurenţiu Reghecampf ar fi fost filmate şi au ajuns în posesia şefilor de la Universitatea Craiova. A fost unul dintre motivele care au dus la plecarea antrenorului de 46 de ani din Bănie.

Potrivit gsp.ro, conducerea clubului deţine o filmare în care apare atât Reghecampf, cât şi fostul său antrenor secund, Cristian Ţermure. Aceasta ar fi fost realizată „în una dintre serile cu şpriţuri şi grătare organizate de Reghecampf, după ce ar fi consumat alcool vreme de câteva ore bune„.

Mai mult, sursa citată a specificat că era un obicei ca tehnicianul lui Mihai Rotaru să îşi cheme staff-ul la astfel de grătare, printre invitaţi fiind şi unii dintre jucători. Aşa s-ar fi ajuns la o atmosferă tensionată în vestiar.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai puturos staff care a existat vreodată la Craiova”, e descrierea făcută de oamenii din interiorul echipei pentru Gazeta Sporturilor.

În cele din urmă, patronul Universităţii Craiova a decis să nu mai continue cu Reghecampf. Săptămâna trecută s-a ajuns la un acord pentru încetarea înţelegerii. Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere.

Mihai Rotaru a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova.

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Recomandări
  • Decizie dură pentru Laurenţiu Reghecampf
  • Ce pensie alimentară va plăti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și