Închide meniul
Foto

Ce poate să facă Cristi Borcea atunci când e singur cu Valentina Pelinel: „Nu mi-e ruşine!” Soţia l-a dat de gol

Reclamă

Publicat: 26 octombrie 2022, 9:27

Ce poate să facă Cristi Borcea atunci când e singur cu Valentina Pelinel: „Nu mi-e ruşine!” Soţia l-a dat de gol

Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Cristi Borcea a fost dat de gol chiar de soţia sa. Ce face milionarul pentru a-şi ascunde vârsta. Chiar Valentina Pelinel a dezvăluit secretul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea uimeşte prin aspectul său tineresc. Pentru asta, Borcea foloseşte tratamente de înfrumuseţare. Valentina Pelinel apelează şi ea la aceleaşi tehnici pentru a arăta impecabil.

Ce poate să facă Cristi Borcea atunci când e singur cu Valentina Pelinel

Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci facem lucrurile astea împreună. Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi.

Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul”, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru playtech.ro.

Cristi Borcea, umilit din cauza operațiilor estetice pe care și le-a făcut

Cristi Borcea a fost umilit din cauza operațiilor estetice la care a apelat. Fostul patron al lui Dinamo este în vacanță cu Valentina Pelinel, dar ultimele poze pe care și le-au făcut au primit critici dure.

Reclamă

Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a recunoscut, de-a lungul timpului, că a apelat la medicii esteticieni pentru a arăta ca în tinerețe. Totuși, rezultatul intervențiilor chirurgicale nu sunt pe placul fanilor Valentinei.

Cu 145.000 de urmăritori pe rețelele sociale, cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea a postat două imagini alături de milionarul român. Unele comentarii primite nu i-au picat deloc bine.

Voi vedeți că Borcea e fardat și rujat și Valentina nu?„, „Am crezut că nu văd bine. Arată oribil„, „Direct păpușa Ken„, „Ferească Dumnezeu, zici că e mort„, „E machiat” au comentat urmăritorii Valentinei Pelinel. Unele dintre ele au fost deja şterse de soţia lui Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să vorbească, în ultimii ani, despre operaţiile estetice pe care și le-a făcut. A recunoscut că a apelat chiar şi la botox.

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Cu Valentina Pelinel este căsătorit din 2018.

Reclamă
Recomandări
  • Ce poate să facă Cristi Borcea atunci când e singur cu Valentina Peline
  • Dezvăluirea făcută de Valentina Pelinel

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și