Închide meniul
Foto

Ce poate să facă Irinel Columbeanu, în fiecare dimineaţă, după ce a ajuns falit şi în azil. Detalii uluitoare: „Aşa îi place!”

Publicat: 3 noiembrie 2023, 9:45

Reclamă
Ce poate să facă Irinel Columbeanu, în fiecare dimineaţă, după ce a ajuns falit şi în azil. Detalii uluitoare: „Aşa îi place!”

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu

Irinel Columbeanu, alături de Monica Gabor / Hepta

S-a aflat ce poate să facă Irinel Columbeanu, în fiecare dimineaţă, în azilul în care a ajuns să locuiască. Fostul milionar român trece prin clipe teribile şi nu are bani nici măcare să să îşi plătească cazarea în căminul de bătrâni din Ghermăneşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu a avut o avere uriaşă, dar acum a ajuns la mila lui Gigi Becali. Chiar patronul azilului i-a cerut, fără succes, patronului de la FCSB să intervină. Latifundiarul din Pipera nici nu a vrut să audă de aşa ceva.

Ce poate să facă Irinel Columbeanu în fiecare dimineaţă

Irinel Columbeanu a acumulat deja datorii importante, după cum anunţă Ion Cassian. Cel care deţine azilul din Ghermăneşti a dezvăluit şi ce obicei bizar are fostul om de afaceri. Rutina bărbatului în vârstă de 66 de ani este una uluitoare.

Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici. Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici„, a spus Ion Cassian, potrivit click.ro.

Așa e, ascult imnul României. Eu sunt patriot și îmi place„, a răspuns imediat Irinel.

Reclamă
Reclamă 4

Irinel Columbeanu are şi grave probleme de sănătate şi trebuie ajutat ca să poată mânca. Acesta a suferit două AVC-uri şi este sub supravegherea medicilor.

Fostul milionar a ieşit la pensie, dar primeşte numai 1.900 de lei lunar de la stat. Nu este singura veste proastă! Columbeanu are şi o poprire de 600 de lei pe pensia oricum mică, astfel că se află în incapacitatea de a-şi putea plăti azilul.

Azilul de la Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian, îl costă pe Irinel Columbeanu 7.000 de lei lunar, cu reducere, aşa cum a precizat proprietarul stabilimentului, bani de care nu dispune nici pe departe.

Reclamă

Gigi Becali: „E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Gigi Becali nu şi-a dorit să îl ajute cu bani pe Irinel Columbeanu, cel care şi-a cheltuit averea de zeci de milioane de euro. Patronul FCSB-ului a explicat de ce nu ia în calcul să îi plătească azilul.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:43

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

17:41

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

17:10

LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

17:01

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și