Închide meniul
Foto

Ce preţuri poate să aibă Rică Răducanu la restaurantul de pe litoral: „Pe unii îi servesc chiar eu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 aprilie 2024, 18:15

Ce preţuri poate să aibă Rică Răducanu la restaurantul de pe litoral: „Pe unii îi servesc chiar eu!”

Ce preţuri poate să aibă Rică Răducanu la restaurantul de pe litoral

Rică Răducanu, pe stadion / Hepta

Ce preţuri poate să aibă Rică Răducanu la restaurantul de pe litoral. Fostul mare portar al României şi al Rapidului a spus că nu va mări foarte mult preţurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul trecut, o ciorbă de burtă la restaurantul lui Rică Răducanu costa 19 lei. Rică Răducanu a spus că unul dintre motivele pentru care nu va mări mult preţurile este că vărul său are o fermă la Constanţa şi se poate aproviziona de acolo.

Ce preţuri poate să aibă Rică Răducanu la restaurantul de pe litoral

„Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club.

Ziariștii și televiziunile mă mai sună, uite că pentru ei am rămas totuși important și asta mă bucură. Nu vom scumpi cu mult mâncarea. Avem noroc că vărul meu Costică are ferma lui, în Constanța, gătim acolo din ce produse produce el, așa că putem ține prețurile cât mai jos, ca să atragem turiștii. În prezent, lucrăm la prețuri, vedem care vor fi, înainte de deschidere„, a spus Rică Răducanu pentru playtech.ro.

Confom libertatea.ro, Rică Răducanu a avut preţuri accesibile anul trecut la restaurant. Astfel, o ciorbă de burtă costa 19 lei, una de văcuţă 16 lei, în timp ce o ciorbă de fasola costa 14 lei. De asemenea, un mic avea preţul de 4,4 lei, în timp ce pentru a mânca pomana portului un client trebuia să scoată 31 de lei din buzunar.

Reclamă

Rică Răducanu are probleme de sănătate! A fost sincer și a dezvăluit totul

Rică Răducanu are probleme de sănătate. Fostul mare portar al Rapidului a vorbit despre starea sa. Legenda din Giulești va împlini vârsta de 78 de ani în luna mai, iar problemele nu au încetat să apară. După dezvăluirile sale, a fost diagnosticat du diabet în ultima perioadă, dar mai are și alte probleme!

Rică Răducanu are și probleme la picioare, din cauza cartilajelor, care îi dau mare bătăi de cap.

Totodată, acesta a făcut și o glumă uluitoare și a spus că va scăpa de toate probleme de sănătate atunci când va muri.

Reclamă 4 / 0/3

„Fac mereu analize. Mi-a ieșit puțin că am diabet. Că e acolo. Dar la mine picioarele sunt problema, nu mai am cartilaje. De la alergări. M-am dus la tratamente. Vorba lui Oprescu: ‘Nea Rică, la morgă îți mai trece’

Nu mai e, nu mai e cartilajul. Am găsit oameni la tratamente pe care i-am întrebat ce sporturi au făcut. Unul era lăcătuș mecanic, altul era electrician. Problema asta e din cauza statului în picioare”, a spus Rică Răducanu, la fanatik.ro.

„Tamango” a jucat la Rapid în perioada 1965-1975. Au urmat apoi transferuri la Sportul Studențesc, Steaua București, FCM Reșita și Rocar. S-a retras din activitate în anul 1982.

De asemenea, a adunat și 56 de selecții în echipa națională a României. A jucat ultimul meci în tricoul primei reprezentative în anul 1978, împotriva Iugoslaviei. Atunci, România câștiga partida cu scorul de 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și