Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de bărbatul celebru care a fost acuzat că şi-a bătut fosta soţie şi a dezvăluit cine este presupusul amant Anamariei Prodan: „Se mai vizitează. O să aibă mutaţie la Snagov sau unde e ea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2021, 15:08

Ce s-a ales de bărbatul celebru care a fost acuzat că şi-a bătut fosta soţie şi a dezvăluit cine este presupusul amant Anamariei Prodan: „Se mai vizitează. O să aibă mutaţie la Snagov sau unde e ea”

Anamaria Prodan va divorţa de Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Ganea s-a recăsătorit imediat după ce divorţul a devenit oficial, în 2020, cu o femeie cu 11 ani mai tânără decât el, au scris cei de la cancan.ro. În prezent, din punct de vedere profesional, după despărţirea de Dunărea Călăraşi, Ionel Ganea este liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt mare scandal în care a fost implicat Ionel Ganea a fost cel în care i-a acuzat pe Anamaria Prodan şi Dan Alexa că au o relaţie extraconjugală. Mai precis, Ganea a lăsat să se înţeleagă că Dan Alexa este amantul Anamariei Prodan, zvonuri ce au fost din ce în ce mai dese în următorii ani.

Ionel Ganea a lansat aceste zvonuri în 2017, când Dan Alexa era antrenor la Concordia Chiajna.

La Chiajna, impresarul anului e pe mână cu preşedintele de-acolo. Şi-a adus antrenorul care o să aibă mutaţie pe Snagov sau unde e ea. Cu antrenorul de la Chiajna are o relaţie mai deosebită, mai intimă, înţelegeţi? De colaborare fotbalistică sau cum vreţi voi s-o numim. Se mai întâlnesc în timpul liber, se mai vizitează”, a precizat “Ganezul”, cunoscut ca un tip direct, care spune mereu ceea ce gândeşte, fără să se teamă de repercusiuni„, spunea Ionel Ganea la acel moment.

Ionel Ganea
Ionel Ganea, în timpul unei conferinţe de presă

Imediat, Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă toate acuzaţiile legate de presupusa relaţie cu Dan Alexa.

Reclamă

Sunt în Antalya, semnez un contract. Nu cred că Ionel Ganea a spus aşa ceva. Eu am o părere senzaţională despre el, l-am asistat atunci când a semnat cu Voluntari şi am încercat să-l ajut cu problemele pe care le avea fiul său la Rapid. Pe Dan Alexa îl reprezint de un an şi l-am asistat la câteva contracte. El ne este un foarte bun prieten de familie şi un om incredibil. Repet, nu cred că Ganea a zis aşa ceva, dar voi vorbi cu avocatul meu în această privinţă”, a spus, Anamaria Prodan, la acel moment, pentru click.ro.

Dan Alexa, anunț despre Anamaria Prodan: „Este unul dintre cei mai buni impresari români!”

Alexa a dezvăluit care este principala calitate a Anamariei Prodan și a dezvăluit că a primit un ajutor uriaș de la soția lui Laurențiu Reghecampf.

Ana este managerul meu, eu am semnat contract cu ea în continuare. M-a ajutat mult pe la echipele la care am fost, a încercat să îmi aducă jucătorii pe care i-am vrut, a fost lângă mine. Dar eu toate deciziile cum vreau.

Reclamă 4 / 0/3

A și demonstrat (n.r. că este unul dintre cei mai buni impresari), da. A făcut niște transferuri de top. Marea calitate a Anei este că apreciază un jucător de Liga 2 la fel ca și unul de top, adică e foarte implicată în viața fotbalistului. Este unul dintre cei mai buni impresari români, transferurile ei sunt, dacă nu mă înșel, cele mai scumpe„, a declarat Dan Alexa pentru antenastars.ro.

Descris de Anamaria drept un „rebel”, Alexa a vorbit în termeni laudativi despre soțul agentului de jucători. „Chirurgul” este sigur că Reghe a luat cea mai bună decizie în momentul în care a acceptat oferta de a o pregăti pe Universitatea Craiova.

La Ana, dacă am nevoie de un jucător, dacă simt că mă poate ajuta, normal că apelez. Avem o relație de respect. Mă bucur că Reghe s-a întors în România, cred că i-a lipsit foarte mult țara noastră„, a mai spus Alexa.

Anamaria Prodan, sprijin pentru Dan Alexa

Anamaria Prodan nu şi-a ascuns niciodată simpatia profesională pentru Dan Alexa. Chiar dacă au apărut multe zvonuri că ar avea o relație cu fostul internațional, după ce i-a dat acestuia o palmă la finalul unui meci, vedeta le-a negat în termeni duri.

Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap”, a atacat atunci Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Anamaria Prodan este în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Tehnicianul a anunţat că se va despărţi de soţia lui la scurt timp după ce şi-au reînnoit jurămintele. Sunt căsătoriţi de 13 ani.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și