Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2024, 12:06

Reclamă
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani

Ryan Giggs a fost timp de 8 ani amantul soţie fratelui său

Profimedia

Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată Natasha Lever la 41 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Natasha Lever a fost în centrul unui scandal uriaş în 2011, când a fost dezvăluită relaţia extraconjugală pe care o avea timp de 8 ani cu Ryan Giggs, nimeni altul decât fratele soţului său. (VEZI IMAGINI RARE CU NATASHA LEVER)

Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său

Conform presei din Anglia, Natasha Lever este într-o relaţie cu Haroon Headley, iar cei doi ar fi foarte aproape de a se căsători. Ryan Giggs şi-a refăcut şi el viaţa după scandalul uriaş din 2011 şi este într-o relaţie cu Zara Charles.

Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său

Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său. Ryan Giggs a fost implicat într-un scandal uriaş după ce s-a aflat că avea o relaţia chiar cu soţia fratelui său.

Fostul star de Manchester United a trecut peste scandalul din 2011, când s-a aflat că a fost, timp de 8 ani, amantul soţiei fratelui său.

Reclamă

Ryan Giggs (50 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Zara Charles (36 de ani), un superb fotomodel din Manchester. Cei doi urmează să devină părinţi. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI RYAN GIGGS)

Presa engleză a scris despre relaţia solidă dintre cei doi. „Zara a fost alături de Ryan Giggs în perioada asta grea. Este o super-fată, iar el a fost foarte deschis în relaţia cu ea. Par puternici împreună”, susţin englezii de la The Sun.

În 2011, Ryan Giggs a fost în centrul unui scandal monstru cu fratele său. Fostul star al lui United a avut o relaţie de ani de zile cu fosta sa cumnată. Scandalul a ieşit la lumină în 2011, când actualul selecţioner al Ţării Galilor a recunoscut că s-a întâlnit pe ascuns cu cumnata lui. Rhordi şi Natasha au divorţat în 2013 şi au pus capăt unei căsnicii care a durat 10 ani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și