Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de fosta amantă a unui jucător de la FCSB. Transformarea radicală a femeii

Publicat: 21 iulie 2023, 17:43

Reclamă
Ce s-a ales de fosta amantă a unui jucător de la FCSB. Transformarea radicală a femeii

Alexandra Hulului a avut o aventură cu Ovidiu Popescu

Colaj Instagram

Ce s-a ales de fosta amantă a unui jucător de la FCSB. Este vorba de Alexandra Hululei, o tânără ce a avut o relaţie cu jucătorul celor de la FCSB, Ovidiu Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câţiva ani, Alexandra Hululei a fost în centrul unui scandal monstru după ce a avut o aventură cu Ovidiu Popescu. În urmă cu câţiva ani, în pauza meciului dintre FCSB şi Hapoel Beer Sheva, Alexandra Hululei a acuzat-o pe soţia lui Ovidiu Popescu că ar fi agresat-o. Alexandra este o prezenţă activă pe reţelele de socializare şi este de o frumuseţe uimitoare. De altfel, tânăra pare că a făcut mai multe operaţii estetice. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU ALEXANDRA HULULEI)

Ce s-a ales de fosta amantă a unui jucător de la FCSB

De altfel, Alexandra Hululei chiar a recunoscut relaţia pe care a avut-o cu fotbalistul de la FCSB.

Recunosc că am greşit, că am avut o aventură, o relaţie, aşa cum vreţi voi să o numiţi… Dar faptul că mi se pun în cârcă tot mai multe nume şi tot mai multe relaţii neadevărate îmi strică imaginea, nu mai pot merge la şcoală liniştită, râd colegii de mine!„, spunea, la acel moment, Alexandra Hululei, despre aventura cu Ovidiu Popescu, conform fanatik.ro.

Am fost agresată de soţia unuia dintre fotbaliştii de la FCSB, mai exact soţia lui Ovidiu Popescu, Alina. Am avut o aventură cu el, iar ea s-a răzbunat prin această agresiune fizică. M-a prins la baie, m-a luat prin surprindere, m-a tras de păr. Mi-am rupt unghiile în toată nebunia aia, mi-a dat cu pumnul în faţă, mi-a spart buza, la cap am lovituri şi am mers la spital”, a mai spus, la acel moment, Ada Hululei, conform fanatik.ro, care a citat spynews.ro.

Reclamă

Ovidiu Popescu este unul dintre cei mai vechi jucători de la FCSB. Acesta a ajuns la echipa lui Gigi Becali în 2016, de la ACS Poli Timişoara. Popescu, care a fost asemănat de Gigi Becali cu Frank Lampard, este cotat la 750.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și