Închide meniul
Foto

Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan şi Dan Alexa după ce Reghe a anunţat divorţul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2021, 11:00

Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan şi Dan Alexa după ce Reghe a anunţat divorţul

Dezvăluire făcută de Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

„Eu am contract cu ea ( n.r. – cu Anamaria Prodan). Când simt că sunt proiecte care mă motivează, iau deciziile singur”, a spus Dan Alexa, cel poreclit „Chirurgul”, pentru cancan.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dan alege singur, el e mai rebel, așa… Eu îmi doresc pentru el să aibă continuitate oriunde alege. Au fost atâtea discuții și toată lumea a comentat atât de mult, că aoleu ce s-a întâmplat, că l-a bătut…toate lucrurile astea l-au afectat.

Eu mi-am cerut scuze atunci, nu trebuia să fac acest gest niciodată și știu. Dar sunt un om atât de liber și de asumat, încât dacă am făcut vreo boacănă, eu sunt prima care vine și spune: iartă-mă”, spunea, în trecut Anamaria Prodan.

Dan Alexa, relație inedită cu Anamaria Prodan

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

La un an de la acel incident, Prodan declara că Dan Alexa este „sufletul ei”.

Reclamă

”Mie mi-e super drag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf) știe asta. Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el.

Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a declarat Anamaria Prodan, în iulie 2020.

Dan Alexa a semnat cu Reşiţa

Dan Alexa a semnat cu CSM Reșița, echipă care a retrogradat din eșalonul secund în stagiunea precedentă. Obiectivul său este să se bată la promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Cariera lui Dan Alexa a intrat, de ceva vreme, pe o pantă descendentă. După eșecurile de la Rapid, când a ratat promovarea în 2020, și la ASU Poli Timișoara, unde a terminat pe ultimul loc în play-off-ul din sezonul trecut, „Chirurgul” încearcă să se redreseze în Liga 3.

Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf a anunţat că divorţează de Anamaria Prodan
  • Dan Alexa e sub contract cu agentul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și