Închide meniul
Foto

Ce s-a întâmplat înainte să apară imaginile dureroase pentru Anamaria Prodan, cu escapada lui Reghecampf alături de două tinere „botoxate”: „Eram plecată în deșert?!” De cât timp ar avea bărbatul amantă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2021, 19:21 / Actualizat: 29 iunie 2021, 20:40

Reclamă
Ce s-a întâmplat înainte să apară imaginile dureroase pentru Anamaria Prodan, cu escapada lui Reghecampf alături de două tinere „botoxate”: „Eram plecată în deșert?!” De cât timp ar avea bărbatul amantă

Anamaria Prodan a fost avertizată de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

În ciuda faptului că au apărut imagini, Anamaria Prodan neagă cu vehemenţă atât ipoteza divorţului, cât şi cea a faptului că Laurenţiu Reghecampf ar avea o amantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despre infidelitatea lui Laurenţiu Reghecampf a lansat un zvon şi Gigi Becali. Acesta ar fi spus în cercul apropiaţilor că Reghe ar avea o relaţie extraconjugală de 8 ani de zile. Informaţia a la începutul anului, cu doar câteva luni înainte ca Reghecampf să fie surprins cu o tânără în Delta Dunării.

Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți, știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana”, sunt informațiile care circulă în anturajul lui Gigi Becali, precum și în interiorul echipei FCSB, conform celor de la Playsport.

Anamaria Prodan a confirmat faptul că a auzit de aceste informaţii în anturajul lui Gigi Becali.

Reghe are amantă? (n.r. râde). Așa îl cunoașteți voi pe unicul Reghecampf? Îmi aduc aminte că zicea Gigi sau cineva din anturajul lui ceva de o amantă de acum 8 ani… Păi, eu, murisem? Sau eram plecată în deșert? Hai să fim serioși. (n.r. râde iar). De obicei ne distrăm când apar astfel de zvonuri și fiiind cea mai invidiată familie din România am învățat, în ani, să nu mai băgăm în seamă„, a fost reacţia Anamariei Prodan pentru Prosport.

Reclamă

Aceste informaţii au ieşit la iveală la începutul anului, când Gigi Becali şi Anamaria Prodan se aflău într-un scandal monstru din cauza transferului lui Dennis Man la Parma, pentru suma de 13 milioane de euro.

Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Delta Dunării

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 13 ani. La mijlocul acestei luni, în familia lor a izbucnit un scandal imens. Antrenorul a confirmat ştirea divorţului, prezentată în premieră de Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și