Închide meniul
Foto

Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 mai 2024, 16:34

Reclamă
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare

Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare

Miodrag Belodedici / AntenaSport

Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici. Zandalee locuieşte în Spania şi este de o frumuseţe uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se ştiu extrem de puţine lucruri despre unica fiică a lui Miodrag Belodedici. După divorţul părinţilor, Zandalee a ales să locuiască alături de mama sa. Unica fiică a lui Miodrag Belodedici este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile. (VEZI IMAGINI RARE CU SUPERBA FIICĂ A LUI MIODRAG BELODEDICI)

Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare

Zandalee Belodedici este fiica pe care Miodrag Beldodeci o are din căsnicia cu Sandra Macovescu. Cei doi au divorţat în 2001. Într-un interviu acordat în trecut, Miodrag Belodedici a făcut dezvăluiri despre pasiunea fiicei sale. Zandalee Belodedici a locuit în Spania, acolo unde şi-a terminat şi studiile. Conform tatălui său, Zandalee este pasionată de turismul hotelier şi a absolvit Facultatea de Turism din Valencia.

”Ea şi-a dorit să lucreze în domeniul hotelier şi cred eu că va face carieră. Mi-aş fi dorit ca ea să cocheteze cu lumea sportului, dar nu a fost să fie. Dacă ei i-a plăcut turismul, a fost o alegere pe care a făcut-o de când era adolescentă, iar eu am încurajat-o să facă doar ceea ce-i place„, spunea, în trecut, Miodrag Belodedici, confom unica.ro.

Miodrag Belodedici, interviu de excepție în Marca despre finala din 1986

Belodedici, fost fotbalist la Valencia, Valladolid sau Villarreal, a devenit primul jucător ce joacă și câștigă două finale de Cupa Campionilor cu două formații diferite: Steaua în 1986 și Steaua Roșie Belgrad în 1991.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul jucător nu își explică cum Steaua a ajuns în acea finală. ”Nimeni nu a putut să explice cum sau de ce. Deodată, o echipă din Estul Europei, nu prea cunoscută, a ajuns în finală și a învins Barcelona la penalty-uri”, povestește Belo, pentru Marca.

”Sunt amintiri de neuitat. Este lucrul cel mai bun care i se poate întâmpla unui fotbalist. E visul tuturor. Îmi amintesc că, imediat după aterizare, au fost câțiva jurnaliști care au venit să ne salute.

Când am plecat, era întuneric și nu vedeam nimic. Nu puteam auzi decât țipetele a mii de oameni care au mers 4-5 kilometri din Capitală și până la aeuroport pentru a ne saluta. Apoi a venit recepția de la Ceaușescu și de la cele mai înalte autorități militare. Steaua, nu este surprinzător, a fost echipa Armatei”, a mai declarat Belodedici.

Reclamă

Pe lângă Cupa Campionilor, Steaua a mai câștigat și SuperCupa Europa, o victorie cu 1-0 împotriva lui Dynamo Kiev. Unicul gol a fost marcat de Gică Hagi.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și