Închide meniul
Foto

Ce „victimă celebră” a încercat să mai facă presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2021, 9:00

Ce „victimă celebră” a încercat să mai facă presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Instagram Florentina Raiciu

Instagram Florentina Raiciu

În trecut, despre Florentina Raiciu s-a spus că i-ar fi făcut avansuri lui Alex Velea, deşi acesta era deja într-o relaţie cu Antonia. Mai mult, cântăreaţa ar fi devenit furioasă în momentul în care a aflat aceste amănunte picante şi ar fi vrut să o bată pe Raiciu, scrie evz.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul timpului, Florentina Raiciu a fost văzută şi la braţului fostului soţ al Cristinei Spătar. Femeia a avut o relaţie şi cu Adrian Cristea, antrenorul de fitness al vedetelor.

Contactată de presă cu privire la presupusa relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, Florentina Raiciu a spus: „„Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc.”

Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, a trecut prin momente grele

Florentina Raiciu a avut probleme în trecut şi cu greutatea. Chiar acesta a recunoscut că a dus o luptă dură cu kilogramele în plus.

M-am gândit ceva timp dacă să postez sau nu această poză… Ajunsesem la o greutate nu tocmai lăudabilă… Stres, neatenție, eram foarte delăsătoare, nu pot spune că am ținut vreodată un regim drastic, nu asta este soluția! Ci o alimentație echilibrată, la ore fixe, cel puțin 2 litri de apă, multă disciplină, odihnă, sport de cel puțin trei ori pe săptămâna, o informație de baza, stimulând corpul prin efort îl forțezi să se adapteze și să activeze procese de vindecare. Stimulezi inima, circulația, creierul, sinteză nutrienților, etc..

Reclamă

Masaj, pentru a relaxa mușchii, drenaj limfatic, circulația sângelui, eliminarea toxinelor și bineînțeles, multă voință! Cheltuiam bani pe toate prostiile, însă nu mă gândeam la corpul meu, el merită o atenție la fel de mare că și părul, unghiile, etc.. Cum făceam toate lucrurile astea săptămânal, așa pot avea grijă să merg la sala, în parc, să am grijă ce mănânc, pentru că astfel te vei simți mai bine… Pielea va arată altfel, în interior se vor produce multe schimbări”, spunea Florentina Raiciu, în urmă cu ceva timp, conform Playtech.

Cum arată fotomodelul despre care se spune că este amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a negat că se va despărţi de Laurenţiu Reghecampf şi chiar a vorbit, în premieră, despre Florentina Raiciu. A anunţat că nu s-a întâlnit niciodată cu modelul de 32 de ani.

E jenant că în 2021 încă mai avem astfel de discuții, că «are amantă de opt ani și că nevastă-sa doarme, că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon». Eu unde eram? Eram moartă? Eu trăiam în casă cu soțul meu. Era la Steaua, mergea la antrenament și venea acasă. Unde sunt acei zeci de mii de euro pe care îi dădea amantei? Cum o cheamă, că nici nu știu. Florentina?!…nici măcar n-am văzut-o în viața mea. Au spus că i-am spart eu salonul..o prostie!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și