Închide meniul
Foto

Cea mai bogată româncă, investiţie de milioane de euro în Bucureşti! Femeia îl surclasează pe Ion Ţiriac

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2023, 9:44

Reclamă
Cea mai bogată româncă, investiţie de milioane de euro în Bucureşti! Femeia îl surclasează pe Ion Ţiriac

Cea mai bogată româncă, investiţie de milioane de euro în Bucureşti

Romina Gingaşu, Ion Ţiriac/ Colaj Instagram, Profimedia

Cea mai bogată româncă a făcut o investiţie de milioane de euro în Bucureşti. Romina Gingaşu, soţia lui Piero Ferrari, îl surclasează pe Ion Ţiriac la capitolul avere, şi a ales să investească o parte din bani în domeniul imobiliar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romina Gingaşu este o româncă de 31 de ani, care este căsătorită din 2019 cu Piero Ferrari, magnatul italian în vârstă de 77 de ani. Soţul româncei are o avere estimată la 5,7 miliarde de dolari, fiind de aproape trei ori mai mare decât a lui Ion Ţiriac.

Cea mai bogată româncă, investiţie de milioane de euro în Bucureşti

Romina Gingaşu a dezvăluit că a investit, în ultimii ani, suma de 10 milioane de euro în proiecte rezidenţiale, în Bucureşti.

Soţia lui Piero Ferrari consideră că este de datoria ei morală să investească în România, luând decizia de a achiziţiona proprietăţi pe numele său, şi nu pe numele partenerului ei.

„A fost încă de la început prima alegere, fiind cetățean român, consider că am o datorie morală față de țara mea și aceeași datorie față de plata TVA, de aceea achiziționez proprietăți în nume propriu. Nu urmăresc să intru în piață ca dezvoltator.

Reclamă

Negociez intens prețurile și achiziționez în momente strategice ale pieții. Același lucru l-am făcut în 2016, apoi în timpul pandemiei de Covid și o voi face în continuare, în funcție de mișcările pieței”, a declarat Romina Gingaşu, pentru Forbes.

Piero Ferrari are o avere estimată la 5.7 miliarde de dolari

Piero Ferrari are o avere estimată la 5.7 miliarde de dolari. S-a căsătorit cu Romina Gingaşu în 2021, după o relaţie de un deceniu, şi a transformat-o astfel în cea mai bogată româncă!

Romina Gingașu a dezvăluit că până să-l cunoască pe Pierro Ferrari, reprezenta un brand de avioane de lux. Aceasta a dezvăluit că singurul român care-și permite să cumpere de la compania la care ea a lucrat în trecut este Ion Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, Romina Gingașu a dezvăluit că Ion Țiriac deține un avion al brand-ului pe care îl reprezenta. Avionul l-a costat pe miliardarul român suma colosală de 30 de milioane de euro, și reprezintă cel mai scump avion din România.

„Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal”, a declarat Romina Gingașu, potrivit gsp.ro.

Cu o avere estimată de forbes.com la 2.1 miliarde de dolari, Ion Ţiriac are o relaţie de prietenie cu Romina şi Piero. S-a întâlnit cu ei şi anul trecut, atunci când i-a chemat să îi vadă colecţia spectaculoasă de maşini. Impresionaţi de ceea ce au văzut, cei doi au decis să revină la Bucureşti.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și