Închide meniul
Foto

Cea mai bună prietenă a Anamariei Prodan trece printr-o dramă amoroasă: „Mi-a spus că îi e frică!” Verdictul dat de soţia lui Laurenţiu Reghecampf: „De câţi nu s-a ales praful”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2021, 9:59

Cea mai bună prietenă a Anamariei Prodan trece printr-o dramă amoroasă: „Mi-a spus că îi e frică!” Verdictul dat de soţia lui Laurenţiu Reghecampf: „De câţi nu s-a ales praful”

Instagram Anamaria Prodan

Denisa Nechifor a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care evită să se implice într-o este şi fiica sa, Rania. Aceasta este geloasă şi se teme că mama ei nu îi va mai acorda atenţia cuvenită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica mea nu vrea să-mi găsesc e cineva. Este foarte posesivă și geloasă. Eu am ținut-o departe, nu mi-am implicat copilul în relații decât o dată sau de două ori, când am avut relații serioase. (…) Mi-a spus că nu vrea pentru că îi e frică că mă va pierde”, a spus Denisa Nechifor, la Antena Stars.

Anamaria Prodan a vorbit, în trecut, despre despărţirea dintre Denisa Nechifor şi Adrian Cristea. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf, care şi ea se află în plin scandal de divorţ, spune că Adrian Cristea putea să joace şi acum fotbal dacă nu se despărţea de buna sa prietenă.

O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat și ieși în discotecă… De câți nu s-a ales praful… Uite, „Prințul” Cristea. Talent ca el se naște rar. Dacă el nu se despărțea de Denisa Nechifor, care avea grijă de el, și nu începea, când a ajuns în București, cu una și alta, el juca și acum. Am văzut multe cariere care s-au năruit„, spunea Anamaria Prodan la gsp.ro.

Denisa Nechifor, mesaj dur pe reţelele de socializare

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea, a răbufnit la adresa celor care o abordează pe reţelele de socializare şi nu numai. Femeia este deranjată de cei care sunt uimiţi cât de frumoasă este.

Reclamă

Denisa Nechifor are o siluetă perfectă, iar toată lumea o admiră. Vedeta crede că, în ciuda laudelor pe care le primeşte, este vorba şi despre multă ipocrizie.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și