Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă a rupt tăcerea despre relaţia cu Bănel Nicoliţă: „Am rămas şocată! Am petrecut o săptămână împreună”

Reclamă

Publicat: 20 septembrie 2022, 9:10

Cea mai cunoscută amantă a rupt tăcerea despre relaţia cu Bănel Nicoliţă: „Am rămas şocată! Am petrecut o săptămână împreună”

Vica Blochina a rupt tăcerea despre relaţia cu Bănel Nicoliţă

Colaj Vica Blochina şi Bănel Nicoliţă

Cea mai cunoscută amantă a rupt tăcerea despre relaţia cu Bănel Nicoliţă. Vica Blochina şi Bănel s-au împrietenit în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi în spaţiul public au apărut speculaţii conform cărora Vica Blochina şi Bănel Nicoliţă ar avea o relaţie mai apropiată, femeia cu care Victor Piţurcă a avut o relaţie extraconjugală de 16 ani de zile a spus că este doar o frumoasă relaţie de prietenie.

Vica Blochina a spus că, deşi îl ştia pe Bănel Nicoliţă de mai mult timp, nu avea o relaţie de prietenie cu el. Mai mult, Vica a spus că a rămas şocată când a văzut cât de iubit este Bănel Nicoliţă.

Cea mai cunoscută amantă a rupt tăcerea despre relaţia cu Bănel Nicoliţă

Ne știam mai de mult, dar ne-am împrietenit așa foarte mult la «Splash», ne-am împrietenit cu toată gașca, nu numai cu el, știi. Și cu Maria Constantin, cumva toată ediția asta a noastră, toți care am sărit atunci, am rămas prieteni foarte buni, într-un vibe foarte mișto.

Ne vedem tot timpul, avem grup pe WhatsApp și ne scriem tot felul de chestii, unde ieșim, ce facem, deci ne vedem cam tot timpul.

Reclamă

Cine nu-l știe pe Bănel Nicoliță, legenda României?! Este un băiat foarte mișto, e un om foarte bun. Știi care e faza? Eu am rămas șocată, de fapt îți dai seama că nu aveam ocazia să ieșim prin oraș cu Bănel înainte să plecăm la «Splash», dacă ne vedeam așa «Bună – Bună», dar la «Splash», dacă tot am petrecut o săptămână împreună, am ieșit în oraș și am văzut cât de tare este iubit omul de lume„, a spus Vica Blochina pentru cancan.ro.

Bănel Nicoliţă, invitat la ziua de naştere a Vicăi Blochina

Bănel Nicoliţă a fost invitat la petrecerea pe care Vica Blochina a dat-o cu ocazia zilei sale de naştere. Bănel a impresionat-o pe fosta balerină.

Anul acesta am avut dress-code la petrecerea de ziua mea: mister și miss bikini. Bănel a fost cel mai frumos, trebuie să recunoaștem, are un corp! A câștigat detașat la cum arăta, dar nah, e fotbalist, dacă nici noi nu știm. Cel mai frumos cadou a fost că i-am avut pe toți prietenii mei alături, a fost superb!”, a spus Vica Blochina pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai cunoscută amantă din România s-a luptat cu boala secolului 21

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, s-a luptat cu boala secolului 21, depresia, timp de șase luni. Femeia care a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși acesta era căsătorit, a vorbit despre suferința trăită.

”Am fost în Thailanda o lună și am făcut Covid-19 acolo. Mi-a fost foarte rău, după care, când am venit în țară am avut depresie. În viața mea nu am făcut depresie, nici nu știam ce este aia. Vreau să zic că mi-a fost foarte greu să trec peste ea. A durat vreo șase luni de zile ca să îmi revin.

Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru.

N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie”, a spus Blochina, citată de ego.ro.

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Fosta balerină a apelat la justiție pentru ca „Piți” să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și