Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a rupt tăcerea despre un bărbat celebru din România: „L-am iubit!” Dezvăluiri incendiare

Publicat: 24 iunie 2022, 12:45

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România a rupt tăcerea despre un bărbat celebru din România: „L-am iubit!” Dezvăluiri incendiare

Vica Blochina, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Victor Piţurcă

Instagram Vica Blochina

Cea mai cunoscută amantă din România a dat detalii despre relaţia de 16 ani pe care a avut-o cu Victor Piţurcă, fostul selecţioner al România. Vica Blochina a spus că Piţurcă a fost singurul bărbat pe care l-a iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina i-a fost amantă timp de 16 ani lui Victor Piţurcă. Din relaţia celor 2 a rezultat şi un băiat, care seamană leit cu tatăl său.

Deşi s-au despărţit cu scandal, Vica Blochina este sensibilă în ceea ce îl priveşte pe fostul selecţioner al României. Aceasta nu a ezitat să recunoască că l-a iubit enorm pe Victor Piţurcă.

Vica Blochina, dezvăluiri despre relaţia cu Victor Piţurcă

M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum”, a spunea Vica Blochina în trecut despre relaţia cu Victor Piţurcă, scrie libertatea.ro.

Vica Blochina, dezvăluiri incredibile: „Mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Cea mai cunoscută amantă din România vine cu dezvăluiri incendiare din viaţa sa intimă. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei.

Reclamă

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Relaţie de 16 ani cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și