Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, afirmaţie incredibilă despre Gigi Becali: „Ne trimitea şampanie!” Detalii neştiute despre milionar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 martie 2022, 18:25 / Actualizat: 13 martie 2022, 21:54

Cea mai cunoscută amantă din România, afirmaţie incredibilă despre Gigi Becali: „Ne trimitea şampanie!” Detalii neştiute despre milionar

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Piţurcă

Instagram Vica Blochina

Vica Blochina spunea că Gigi Becali avea un comportament decent, însă nici nu era o persoană influentă la acel moment. Patronul FCSB nu avea nici masă în faţă în localul în care Vica Blochina dansa. Cea care i-a fost 16 ani de zile amantă lui Victor Piţurcă spune că Gigi Becali nu era o „miză” pentru a ieşi în oraş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, afirmaţie umilitoare despre Gigi Becali

Gigi Becali venea şi…Ţin foarte mult la el şi îmi place ce face. Îl admir foarte mult. Gigi venea şi nu avea masă în faţă. Pe vremea aia avea masă în spate. Nu era de talia lui pe atunci. Venea şi arunca cu banii pe scenă şi făcea aşa (n.r. – gesturi de dans). Pe cuvântul meu de onoare, era super caterincă. Gigi nu avea priză la fete. Nu era vreun prestigiu să ieşi cu Gigi. Chiar deloc nu era. Nici el nu încerca. El doar făcea caterincă cu fetele. Ne trimitea şampanie, dar a fost decent„, a dezvăluit Vica Blochina la Fiţă cu Adiţă.

„Mi-au plăcut oamenii cu bani!” Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina pentru sursa citată.

Relaţie de 16 ani cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și