Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România are un fizic uimitor la 47 de ani. ”Băi, nebunule, mă duc la Olimpiadă”

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2022, 13:06

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România are un fizic uimitor la 47 de ani. ”Băi, nebunule, mă duc la Olimpiadă”

cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina are un copil cu Victor Piţurcă / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România are un fizic uimitor la 47 de ani. Vica Blochina a ținut să ne arate și cum se menține într-o formă de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a postat pe Instastory un video în care se află la sală, acolo unde trage puternic pentru a avea acest fizic de invidiat.

Cea mai cunoscută amantă din România are un fizic uimitor la 47 de ani

”Băi, nebunule, mă duc la Olimpiadă”, a fost replica Vicăi pentru antrenorul ei personal. De asemenea, ea a avut și un sfat pentru toate femeile care vor să se mențină în formă fizică bună: să apeleze la un trainer personal.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a apelat la procesul cosmetic de laminare a sprâncenelor. Blonda de 47 de ani are mare grijă de aspectul său fizic și face toate eforturile pentru a se afla în cea mai bună versiune a sa.

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie de ultim moment

Vica Blochina s-a arătat extrem de emoționată pentru că urma să meargă în premieră la salon pentru laminarea sprâncenelor.

„Vă salut, vă pup. Sunt într-un mega-trafic și sunt într-o super-întârziere. Merg la laminarea sprâncenelor, n-am făcut lucrul ăsta niciodată până acum”, a transmis Vica Blochina, pe contul său de Instagram.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a trezit acum și cu alte probleme. Din boxa pe care o are la subsolul blocului i-ar fi fost furate bunuri în valoare de 10.000 de euro. L-a acuzat chiar pe administrator și a ținut să asigure că are probe video care dovedesc ce s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

„Ultima noastră factură a fost de 32.000 de lei (…) Sunt bani foarte mulți și am încercat să mă înțeleg cu ei și anul trecut. (…) A spart la mai mulți locatari boxele și ne-au furat bunurile. (…) Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate și așa că nu are nicio șansă să scape. (…) 10.000 de euro (n.r de atâția bani a fost jefuită)„, a spus recent Vica.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și