Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, de nerecunoscut după operațiile estetice! Cum a ajuns să arate femeia celebră

Antena Sport Publicat: 13 mai 2022, 16:41

Vica Blochina, la plajă

Vica Blochina e poreclită "cea mai cunoscută amantă din România"

Vica Blochina, la plajă / Instagram

  • Vica Blochina a avut mai multe operații estetice
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cea mai cunoscută amantă din România e de nerecunoscut după operațiile estetice. Vica Blochina, în vârstă de 46 de ani, a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. Cea care a fost 16 ani într-o relație extraconjugală cu Victor Pițurcă s-a tranformat total.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot mai multe femei din România apelează la operațiile estetice. Vica Blochina nu face excepție. Intervențiile chirurgicale pentru modificarea aspectului au ajuns la ordinea zilei.

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, de nerecunoscut

Vica Blochina face eforturi mari să-și păstreze trăsăturile feței tinere. Vedeta împarte cu fanii pe rețelele de socializare fiecare procedură prin care a trecut și le explică acestora toate detaliile de care au nevoie.

Reclamă

Într-o apariție la TV, Vica i-a șocați pe fani cu aspectul neobișnuit, pus pe seama vizitelor dese la estetician.

Sursa: captură video/Click.ro

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară, conform click.ro.

Reclamă

Vica Blochina: „Mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina a fost dansatoare la Melody

În tinerețe, Vica Blochina a fost dansatoare în clubul Melody, un loc vizitat frecvent de Gigi Becali, dar și de oameni politici. Vedeta a dezvăluit că patronul lui FCSB nu-și găsea niciodată un loc în față ca să-i privească dansurile îndeaproape.

„La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot”, a spus Vica Blochina pentru sursa mai sus citată.

Vica Blochina a fost balerină înainte să ajungă celebră. Vica l-a cunoscut pe Pițurcă într-un club din București, când ea tocmai împlinise 20 de ani. Fostul mare fotbalist avea 39 de ani și a trăit o lungă poveste de dragoste cu Blochina.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului
Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2
Liga 2 • 12 mart., 15:51
„Gloriile au fost minţite!” Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2