Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii: „Mireasa reprezintă puritatea”

Reclamă

Publicat: 26 mai 2023, 11:41

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii: „Mireasa reprezintă puritatea”

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii

Vica Blochina, la plajă / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a luat o decizie drastică în privinţa nunţii. Fosta balerină, cu care Victor Piţurcă a avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani, şi-a luat gândul că va mai ajunge la altar. Vedeta în vârstă de 47 de ani s-a resemnat şi nu se mai gândeşte la căsătorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina le-a transmis fanilor ei că exclude varianta de a mai îmbrăca vreodată rochia de mireasă. A ţinut să afirme că că numai fetele tinere ar trebui să facă un astfel de gest.

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii

Eu am fost la Florin Burescu la birou și am ales o rochie. El a râs de mine și a zis: ‘Se vede că nu ai de gând să te măriți și nu ai vreo treabă cu rochiile pentru că ai ales-o pe cea mai ieftină și cea mai urâtă!’. Aia a fost, eu nu mă văd în rochie de mireasă, cum să mă îmbrac? Eu niciodată nu m-am văzut mireasă. Acum, dacă o să mă mărit vreodată, cu un tip foarte bogat… (n.r. râde).

Glumesc. Acum, la vârsta mea, cum să mă mai îmbrac în rochie de mireasă? Doamne ferește! Mireasa reprezintă puritatea, așa trebuie să se îmbrace fetele la 19-20 de ani. Acum, să vezi o tipă la 40-50 de ani în rochie de mireasă… Eu nu cred că dragostea stă într-o rochie de mireasă, în primul rând„, a declarat Vica Blochina pentru ego.ro.

Vica a precizat că mama ei a avut o premoniţie că se va ajunge la aşa ceva. A fost avertizată încă din perioada în care era dansatoare la clubul Melody.

Reclamă

Mama de când aveam 20 de ani mi-a zis: ‘Tu nu o să te măriți niciodată!’. Eu sunt foarte liberă de fel. Sunt un om extrem de liber. În toate relațiile pe care le-am avut lucrurile s-au întâmplat ușor, ușor. Fiecare cu casa lui, niciodată nu ne-am mutat, hop, țop, împreună. Gândul acesta mă sperie„, a mai spus fosta balerină.

Vica Blochina a dezvăluit că l-a înșelat pe Victor Pițurcă

Originară din Lituania, Vica l-a cunoscut pe „Piți”, într-un club din București, când ea tocmai împlinise 20 de ani. Fostul mare fotbalist avea 39 de ani și a trăit o lungă poveste de dragoste cu Blochina.

Victor Piţurcă a anunţat-o că nu îşi va părăsi niciodată soţia pentru a fi alături de ea. Au fost 16 ani într-o relaţie şi au împreună un copil, pe Edan Piţurcă. Vica nu s-a ferit şi a făcut dezvăluiri uluitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Știind faptul că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, din răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine„, a spus Vica Blochina pe YouTube, citată de spynews.ro.

Vica a recunoscut că îl înșela pe fostul selecționer cu bărbați care erau chiar și mai bogați decât el.

Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi„, a precizat Blochina.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și