Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, declaraţie uimitoare după ce a avut o relaţie de 16 ani cu un bărbat celebru însurat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 martie 2023, 9:55

Cea mai cunoscută amantă din România, declaraţie uimitoare după ce a avut o relaţie de 16 ani cu un bărbat celebru însurat

Cea mai cunoscută amantă din România, declaraţie uimitoare după ce a avut o relaţie de 16 ani cu un bărbat celebru însurat

Cea mai cunoscută amantă din România, declaraţie uimitoare după ce a avut o relaţie de 16 ani cu un bărbat celebru însurat

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a avut o declaraţie uimitoare după ce a avut o relaţie de 16 ani cu un bărbat celebru însurat, Victor Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina susţine că nu a cerut niciodată bani unui bărbat. Asta chiar dacă întotdeauna a pretins că nu poate avea o relaţie cu un bărbat care nu are bani. „Nu vorbesc despre miliarde de euro, nu totul se rezumă la bani”, spune Vica.

Cea mai cunoscută amantă din România, declaraţie uimitoare

„Arată-mi mie o femeie din lumea asta, care apare pe insta, pe la TV, care o să spună că îi plac oamenii care nu au reușit nimic în viața asta, băieții care nu au de niciunele. Arată-mi una. Niciodată nu o să zică că își dorește unul lângă ea care este un ratat.

Un bărbat care are o situație, asta înseamnă că a fost un om deștept, l-a dus capul, te poți baza pe el, ai ce învăța de la el. Eu niciodată nu am cerut unui bărbat bani, dar mereu m-am folosit de relația cu el. De obicei, un om care are bani, este înconjurat de oameni la fel de capabili ca și el, așa că am construit în ani foarte multe relații, am învățat foarte multe și îmi plac în general oamenii deștepți, care au ceva în cap.

Îmi plac oamenii cu care am ce să vorbesc. Nu neapărat trebuie să aibă foarte mulți bani, dar să fie capabili să facă ceva. Nu vorbesc despre miliarde de euro, nu totul se rezumă la bani, dar să fii capabil să produci”, a spus Vica Blochina, citată de wowbiz.ro.

Reclamă

Pe de altă parte, Vica Blochina a recunoscut că s-a despărțit de bărbați din cauza situației financiare. Cea care a trăit 16 ani cu Victor Pițurcă nu s-a ferit niciodată să spună cât de importanți sunt banii într-o relație și l-a numit pe Cristi Borcea ”bărbatul ideal”, din acest punct de vedere.

”M-am despărțit din cauza banilor, da, da, da. Persoanei respective nu îi plăcea să muncească foarte mult și nu puteam să construim niște chestii împreună. Pentru mine contează foarte mult lucrul ăsta.

Nu să-mi dea mie bărbatul banii, dar să mă pot baza pe el. Eu n-aș putea să stau cu un bărbat care produce mai puțin decât mine. Nu se poate sta pe banii mei. Un bărbat care nu poate să-și ofere lui o viața bună, nu e fericit și nu te poate face nici pe tine fericită. Un bărbat care nu produce este un bărbat stresat”, a spus Vica Blochina, la Teo Show.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Piţurcă plăteşte o pensie alimentară uriaşă

Victor Pițurcă este obligat să plătească o pensie alimentară uriașă pentru copilul pe care îl are împreună cu Vica Blochina. Fostul selecționer a avut o relație extraconjugală cu fosta balerină timp de 16 ani.

Edan locuiește cu mama lui, iar Victor Pițurcă este obligat de judecătorie să-i plătească lui Edan o pensie alimentară colosală. Mai precis, fostul selecționer al naționalei României trebuie să plătească 9.000 de euro pe lună, potrivit click.ro.

Este cea mai mare pensie alimentară pe care un tată din România trebuie s-o achite pentru copilul său, sub statutul de pensie alimentară.

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au întâlnit pe vremea când fosta balerină avea 20 de ani. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul de 66 de ani pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

Recomandări
  • Vica Blochina a avut o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și